Waarom je voor ons kiest

Opleidingen

Careyn is een erkend leerbedrijf in de zorg. Onszelf telkens verder ontwikkelen en verbeteren vinden we belangrijk. Iedereen die een niveau hoger wil, krijgt de opleiding van Careyn. We ondersteunen je op alle manieren in je ambities, professioneel én persoonlijk.

Werkzekerheid

In zorgfuncties werk je bij ons altijd met het oog op een vast dienstverband. We nemen even de tijd om aan elkaar te wennen. Dat is voor jou ook fijn. Daarna kunnen we snel een vast dienstverband bieden.

Goed salaris

Je krijgt betaald volgens de nieuwe cao voor de VVT (verpleging, verzorging, thuiszorg). Ook zijn je werktijden, vakantie en pensioen goed geregeld, net als je onregelmatigheidstoeslag.

Flinke eindejaarsuitkering

Je krijgt 8% vakantiegeld en een flinke eindejaarsuitkering van 8,33% (dat is ongeveer een maandsalaris). Dat betekent dat je totale jaarsalaris bestaat uit bijna 14x je maandsalaris (!).

Extra’s

Je komt terecht in een warm nest, want we doen veel om onze teams veilig en
hecht te houden. Zo zijn er vele team-uitjes, borrels op vrijdag, bezoeken we
symposia en natuurlijk krijg je het gezellige kerstpakket.

We ondersteunen je ambities en maken tijd en geld vrij om je alle mogelijkheden te bieden om je verder te ontwikkelen. Lees hier meer over op onze pagina leren en ontwikkelen.

REIN weet alles over de zorg

Als zorgprofessional loop je bijna dagelijks tegen vragen aan: Hoe gaat deze handeling ook al weer? Hoe maak je ook alweer die berekening? Je kunt niet alles paraat hebben. Is er geen collega in de buurt, dan is er REIN. 
REIN is je digitale werkplekassistent, die op basis van Vilans protocollen ondersteuning biedt wanneer je dat nodig hebt. Op je op tablet, mobiel en computer. In drie keer klikken heb je antwoord op je vraag.

"Nee" is ook een antwoord: de Heycoach

Als zorgmedewerker ben je betrokken bij je werk. Een extra stap is geen probleem. Alles voor je cliënten, het zit in je bloed. Maar het heeft een keerzijde. Voor je het weet ga je over je grenzen, met vervelende gevolgen voor je omgeving, je cliënten en je collega’s.
HeyCoach helpt je. Om je grenzen te verkennen en om Nee te zeggen. Ook in je privé situatie. Niet verder gaan dan je kan en wil is in ieders belang. Het voorkomt dat je langdurig uitvalt en de mensen die je nodig hebben, je moeten missen. 
Daarom HeyCoach.

Financieel even klem. Kan iedereen gebeuren

Het kan zo maar gebeuren. Een paar tegenvallers, die kon je hebben, maar de laatste is net teveel. Je krijgt moeite om de eindjes aan elkaar te knopen en het gat wordt iedere maand iets groter. Dan vraag je, voor het te laat is, hulp via Careyn van een budgetcoach van het Schuldhulppunt. Deze helpt je om je financiën weer op orde te krijgen. En de rekening van het Schuldhulpunt betaalt Careyn.

Digitaal werken is niet lastig. Je moet het alleen even weten

Het heeft niks met leeftijd of opleiding te maken. Niet iedereen heeft de werking van een mobiel of tablet gelijk door. Zoals met alles: als je weet hoe het werkt is het makkelijk. Dus heeft Careyn een Digicoach. Die loodst je er door heen en binnen de kortste keren bestaan er geen digitale geheimen meer.