Werken wanneer jij wilt

Werken als helpende, verzorgende of verpleegkundige en zelf kiezen waar, wanneer en hoeveel je werkt, met een mooie balans tussen werk en privé, meld je dan aan bij DuoZorg.

Ga aan de slag met de zekerheid van goede begeleiding, eigen regie en veel keuze aan diensten.

Flexmedewerker

Samen met jou onderzoeken wij waar je kunt én waar jij wilt werken. In de thuiszorg, op een PG/revalidatie/somatiek/afdeling in een verpleeghuis of een combinatie ervan. Vast inkomen of optimale vrijheid, aan jou de keuze. Lekker aan de slag naast je studie, in combinatie met je gezin of na je pensionering.

Meld je hier aan als flexmedewerker.

ZZP

Ben je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als ZZP-er in de zorg als Verzorgende IG of Verpleegkundige en wil je werken bij Careyn? Via DuoZorg kun je aan de slag bij Careyn. Zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau en zonder een verplichte fee of bemiddelingskosten. Meld je vandaag nog aan bij DuoZorg.

Meld je hier aan als ZZP'er.

Flexwerk

DuoZorg is de flexorganisatie waar jij kunt aangeven wanneer, hoeveel en waar je wilt werken. Je krijgt toegang tot het medewerkersportaal waar DuoZorg alle openstaande diensten publiceert. Via deze planningsapp rooster jij jezelf in. Heb je liever dat wij je inplannen? Dat kan natuurlijk ook.

Wil je meer weten over DuoZorg en de mogelijkheden voor jou? Kijk op de website www.duozorg.nl.

Informeer vandaag nog!