Over Ons

Onze visie

Wij willen samen met anderen bijdragen aan een inclusieve, solidaire en duurzame samenleving. Door verbindingen te leggen en ondersteuning te bieden, om voor iedereen die op enig moment in het leven -tijdelijk- een verminderd vermogen ervaart om een ‘thuis’ te creëren.

 

Onze missie

Onze missie is om één van de meest gewaardeerde partners te zijn in het optimaliseren van de ervaren kwaliteit van leven van ieder mens; altijd in nabijheid en zo veel mogelijk op de wijze en de plek die iemand zelf verkiest.

 

Onze kernwaarden

Samen nabij

Wij zijn altijd in de buurt, letterlijk en figuurlijk. Want we zijn betrokken, attent en hebben aandacht voor elkaar. We zijn open en transparant, toegankelijk en bereikbaar. Van mens tot mens, elke dag.

Nieuwsgierig

We willen altijd meer weten en kijken verder dan onze neus lang is. Vanuit de belangstelling voor elkaar én voor de cliënten en hun omgeving. Zo staat elk mens centraal in ons werk.

Geborgen

We vinden veiligheid en vertrouwen enorm belangrijk. Dat willen we bieden door een omgeving te creëren waar cliënten en collega's zich veilig en op hun gemak voelen. Vertrouwd. Daarbij past rust, ruimte en duidelijkheid. Oprechte aandacht ook. Op die manier kan ons vakmanschap zich verder ontwikkelen.

Diversiteit, gelijkheid en inclusie bij Careyn

We zijn nieuwsgierig naar wie je bent, waar je voor staat en hoe je het verschil maakt voor een ander. Waar je vandaan komt, je geloof, van wie je houdt… dat maakt voor ons niet uit. Naast goede arbeidsvoorwaarden vinden wij ook een prettige werksfeer belangrijk. We geloven in korte lijnen, respect voor elkaar en informele werkrelaties.

 

Duurzaamheid bij Careyn

Careyn heeft zich in 2016 aangesloten bij de Green Deal Duurzame Zorg. Negen zorglocaties van Careyn zijn in het bezit van het ‘zilveren certificaat Milieuthermometer Zorg’. Dat betekent, dat Careyn de CO2-uitstoot en afvalberg verkleint, minder medicijnen in het afvalwater loost en werkt aan een gezond leefklimaat in de zorgcentra voor bewoners en medewerkers.

Bekijk en download ook onze Factsheet Duurzaamheid.