ANIOS voor de Geriatrische Revalidatie (tijdelijk) - Maria Oord- Vinkeveen

Basisarts

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk, dynamisch team? Wacht dan niet langer!

Voor onze locatie Maria Oord zoeken wij een ANIOS met affiniteit voor de Geriatrische Revalidatie. Het gaat om een tijdelijke waarneming in verband met een zwangerschapsverlof voor de periode begin september 2024 tot halverwege januari 2025.

Als basisarts maak je onderdeel uit van een leuk team van 4 specialisten ouderengeneeskunde, 2 verpleegkundig specialisten, AIOS, een internist en een medisch secretariaat. En natuurlijk werken we samen met een groot team met (GZ) psychologen en paramedici. Er is goed en laagdrempelig contact met elkaar.

Wat kan je verwachten?


Als basisarts maak je onderdeel uit van een gemotiveerd, professioneel en dynamisch team waar collegialiteit en expertise voorop staan. Je takenpakket wordt samengesteld in overleg met je collega's. Dit zal in de kern gericht zijn op de Geriatrische Revalidatie op locatie Maria Oord te Vinkeveen waar je samenwerkt met een Specialist Ouderengeneeskunde en een Verpleegkundig Specialist. Je werkt mee aan de kwaliteit van zorg, waarbij multidisciplinaire samenwerking voorop staat.

Wat krijg je ervoor terug?


Een plek in onze enthousiaste en gedreven organisatie, waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers en het woonplezier van onze bewoners. Daarnaast:
 • Een groot team van ervaren collega's, zowel op locatie als in de medische vakgroep;
 • Veilige cultuur, goed leerklimaat en een opleidingshuis;
 • Je wordt goed ingewerkt, er wordt genoeg tijd voor je genomen;
 • Een contract voor 24 uur per week;
 • Als basisarts wordt je ingeschaald in FWG 65 (max. € 6.117,33 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT;
 • Je krijgt een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag
  van 8%.

Wie zoeken wij?


 • Landelijk erkende BIG registratie basisarts;
 • Werkzaamheden/affiniteit in de kern gericht op de Geriatrische Revalidatie;
 • Laagdrempeligheid;
 • Humor.

Utrecht West

Je bent van harte welkom bij Careyn Maria-Oord in Vinkeveen. Gelegen middenin de gemeente De Ronde Venen, tussen het prachtige groen en de waterrijke omgeving, bieden wij een rustgevende en energieke plek. Ons zorgcentrum is een compleet geheel waar wonen, welzijn en zorg samenkomen.

Wat ons zorgcentrum Maria-Oord uniek maakt, zijn de diverse specialismen die we aanbieden. Hier vinden ouderen met uiteenlopende zorgbehoeften een thuis, variërend van dementie en somatische zorgvragen tot Korsakov, niet-aangeboren hersenletsel en psychiatrische zorg. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor revalidatie en zelfstandig wonen in ons kleinschalige verzorgingshuis.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Kom jij ons Careyn team in Vinkeveen versterken als basisarts? Je bent van harte welkom! Solliciteren kan via de sollicitatiebutton op deze website. Een dagje meelopen of kopje koffie/thee met ons drinken is altijd mogelijk.

Heb je nog vakinhoudelijke vragen na het lezen van deze vacature? Bel of WhatsApp gerust met Noortje Peters Molenaar, Manager Behandeldienst, via 06-57 08 06 31, of stuur een mailtje naar werken@careyn.nl.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als ANIOS voor de Geriatrische Revalidatie (tijdelijk) - Maria Oord- Vinkeveen