ANIOS voor de Geriatrische Revalidatie (tijdelijk) - Weddesteyn - Woerden

Basisarts

Verpleeghuis Weddesteyn staat centraal in de ouderenzorg in regio Woerden. Weddesteyn is een middelgroot verpleeghuis met een kleinschalig karakter. Zowel op Weddesteyn als in onze dependance in het Antonius verlenen we Geriatrische Revalidatie. Specifiek voor de afdeling in het Antonius zoeken we tijdelijke vervanging i.v.m. met een zwangerschapsverlof. Onze voorkeur gaat uit naar een ANIOS (of een VS met ruime ervaring in de GRZ).

Als basisarts maak je onderdeel uit van een leuk team van 4 specialisten ouderengeneeskunde, 3 verpleegkundig specialisten, AIOS, HAIO en een medisch secretariaat. En natuurlijk werken we samen met een groot team met (GZ) psychologen en paramedici. Er is goed en laagdrempelig contact met elkaar.

Voor onze locatie Weddesteyn zoeken wij een ANIOS met affiniteit voor de Geriatrische Revalidatie. Het gaat om een tijdelijke waarneming in verband met een zwangerschapsverlof voor de periode begin juli 2024 tot begin januari 2025.

Wat ga je doen


Als basisarts maak je onderdeel uit van een gemotiveerd, professioneel en dynamisch team waar collegialiteit en expertise voorop staan.

Je takenpakket wordt samengesteld in overleg met je collega's. Dit zal in de kern gericht zijn op de Geriatrische Revalidatie op locatie Antoniusziekenhuis te Woerden waar je samenwerkt met een Verpleegkundig Specialist onder supervisie van een Specialist Ouderengeneeskunde.

Je werkt mee aan de kwaliteit van zorg en multidisciplinaire samenwerking staat voorop.

Je participeert in een regio brede medische vakgroep voor Specialisten Ouderengeneeskunde en Verpleegkundig Specialisten. De diensten buiten kantoortijden worden ingevuld door de artsen in de medische vakgroep met ondersteuning vanuit Gericall. Je hoeft geen nachtdiensten te doen. Diensten beginnen op zijn vroegst na 3 maanden nadat je bent gestart zodat je goed bekend bent met onze zorg en processen.

Wat breng je mee


 • Landelijk erkende bigregistratie basisarts;
 • Werkzaamheden/affiniteit in de kern gericht op de Geriatrische Revalidatie;
 • Laagdrempeligheid;
 • Humor;
 • Bereidheid om diensten te draaien na 3 maanden.

  Dit mag je van ons verwachten


  Een plek in onze enthousiaste en gedreven organisatie, waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers en het woonplezier van onze bewoners. Daarnaast:

  • een groot team van ervaren collega's, zowel op locatie als in de medische vakgroep;
  • veilige cultuur, goed leerklimaat en opleidingshuis;
  • je wordt goed ingewerkt, er wordt goed ruimte en tijd voor je genomen;
  • een contract voor 24 à 28 uur per week;
  • als basisarts wordt je ingeschaald in FWG schaal 65 (max. € 6.117,33 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT;
  • je krijgt een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag
   van 8%.

  Utrecht West

  "Gelukkig zijn en je goed voelen is belangrijk in Weddesteyn"

  Hier wonen mensen die lichamelijk zorg nodig hebben, mensen met dementie en ouderen die revalidatie nodig hebben op tijdelijke basis. De focus van het multidisciplinaire team ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de bewoners. Het betekent dat het bewoners begeleidt in hun welzijn in plaats van al zorgend de dingen uit handen nemen.

  Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Dat zit ‘m in kleine dingen: iemand die graag doucht voordat hij in bed stapt, hoeft niet per se ’s morgens onder de douche. En revalideren hoeft niet persé binnen, het kan ook tijdens een wandelingetje buiten als dat veel beter in iemands leven past. Ook familieparticipatie is belangrijk. Daarom doen de mensen in Weddesteyn hun best om de sociale omgeving te betrekken in het leven binnenshuis. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Kom jij ons Careyn team in Woerden versterken als basisarts? Je bent van harte welkom! Solliciteren kan via de sollicitatiebutton op deze website. Een dagje meelopen of kopje koffie/thee met ons drinken is altijd mogelijk.

  Heb je nog vakinhoudelijke vragen na het lezen van deze vacature? Bel, mail of WhatsApp gerust met Esther de Heer-Dijkhuizen, Specialist Ouderengeneeskunde, via 06-57 1160 35/06-11 493 797 of e.dijkhuizen@careyn.nl of met Wanda Antonie via 06-83 483 373 of w.antonie@careyn.nl.

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

 • Ja Ik solliciteer graag als ANIOS voor de Geriatrische Revalidatie (tijdelijk) - Weddesteyn - Woerden