Basisarts - Careyn Utrecht stad

Basisarts

Samen werkt 't beter! Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van kwetsbare ouderen. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning.

Voor het enthousiaste en collegiale artsenteam van Careyn Utrecht stad zijn wij op zoek naar een tijdelijke Basisarts voor 36 uur per week voor 6 maanden.

Het artsenteam is onderdeel van het Advies en Behandelcentrum en is actief op meerdere woonzorglocaties (met diverse afdelingen zoals pg, somatiek en geriatrische revalidatiezorg) in de stad Utrecht. Samen met je collega's, waaronder specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen, een verpleegkundig specialist, praktijkassistenten en medisch secretaresse ben je verantwoordelijk voor de medische zorg aan de klanten binnen het werkgebied Utrecht.
Uitdaging en dynamiek, dat is wat je in deze baan treft als Basisarts. Je komt hier alle facetten uit je vak tegen. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid en bent actief bezig met het vormgeven van de medische zorg aan kwetsbare ouderen. Dat maakt het werk uitdagend én afwisselend. Als Basisarts werk je zelfstandig en ben jij hoofdbehandelaar van de aan jou toegewezen cliënten.

Wij vragen;
• Als Basisarts ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied;
• Als geen ander weet jij het overzicht te bewaren in een dynamische werkomgeving. Je bent leergierig, stressbestendig én communicatief vaardig, flexibel, collegiaal en springt bij in tijden van vakantie of ziekte;
• Je bent een BIG-geregistreerde Basisarts;
• Je hebt een rijbewijs en de beschikking over een auto voor het reizen tussen de locaties.

Wij bieden;
• Een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden voor 36 uur per week;
• Het salaris is conform CAO VVT, inschaling FWG 65 minimaal € 3.942,98 en maximaal € 5.939,16 per maand op basis van 36 uur;
• Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Meer weten over de vacature en voor alle andere vragen? Neem contact op met Anja van der Pouw, tel: 06- 82124098 of mail: A.vanderpouw@careyn.nl

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Ja Ik solliciteer graag als Basisarts - Careyn Utrecht stad