Basisarts - Weddesteyn - Woerden

Basisarts

Wil jij relevante ervaring opdoen binnen de ouderenzorg in een leuk, dynamisch team? Wil je de kans krijgen om een goede basis te leggen voor een opleiding tot huisarts of om door te groeien tot AIOS SO binnen Careyn? Wacht dan niet langer! Voor onze locatie Weddesteyn in Woerden zoeken wij van september tot maart een enthousiaste ANIOS die geïnteresseerd is in chronische zorg, PG en somatiek.

Wat staat je te wachten?


Als basisarts maak je deel uit van een leuk en dynamisch team van 4 specialisten ouderengeneeskunde, 3 verpleegkundig specialisten, AIOS SO, HAIO en een medisch secretariaat. Natuurlijk werken we ook samen met een groot team van (GZ) psychologen en paramedici. Binnen het team heerst een open cultuur, waarbij er goed en laagdrempelig contact is.
Je takenpakket wordt samengesteld in overleg met je collega's. In de kern zal dit bestaan uit het behandelen van patiënten met chronische zorg, PG en somatische aandoeningen.

Wat krijg je ervoor terug?


Een plek in onze enthousiaste en gedreven organisatie, waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers en het woonplezier van onze bewoners. Daarnaast bieden we:
  • De kans om relevante ervaring op te doen in de ouderenzorg en om mee te werken aan de kwaliteit van zorg;
  • Mogelijkheden om door te stromen tot AIOS SO;
  • Een goede inwerkperiode;
  • Een contract voor minimaal 24 tot maximaal 32 uur per week;
  • Inschaling in FWG schaal 65 (max. € 6.117,33 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT;
  • Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, inclusief reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%.

Wie zoeken wij?


  • Je hebt een landelijk erkende BIG-registratie als basisarts;
  • Je hebt affiniteit met ouderenzorg;
  • Je bent besluitvaardig, communicatief en een teamplayer;
  • Je staat klaar voor een nieuwe uitdaging!

Utrecht West

"Gelukkig zijn en je goed voelen is belangrijk in Weddesteyn"

Hier wonen mensen die lichamelijk zorg nodig hebben, mensen met dementie en ouderen die revalidatie nodig hebben op tijdelijke basis. De focus van het multidisciplinaire team ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de bewoners. Het betekent dat het bewoners begeleidt in hun welzijn in plaats van al zorgend de dingen uit handen nemen.

Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Dat zit ‘m in kleine dingen: iemand die graag doucht voordat hij in bed stapt, hoeft niet per se ’s morgens onder de douche. En revalideren hoeft niet persé binnen, het kan ook tijdens een wandelingetje buiten als dat veel beter in iemands leven past. Ook familieparticipatie is belangrijk. Daarom doen de mensen in Weddesteyn hun best om de sociale omgeving te betrekken in het leven binnenshuis. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Kom jij ons Careyn team in Woerden versterken als basisarts? Je bent van harte welkom! Solliciteren kan via de sollicitatiebutton op deze website. Een dagje meelopen of kopje koffie/thee met ons drinken is altijd mogelijk.

Heb je nog vakinhoudelijke vragen na het lezen van deze vacature? Bel of WhatsApp gerust met Noortje Peters- Molenaar, Manager Behandeldienst, via 06-57 08 06 31, of stuur een mailtje naar werken@careyn.nl.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Basisarts - Weddesteyn - Woerden