Bewegingsagoog - regio Nissewaard, Brielle en Naaldwijk

Bewegingsagoog

Als bewegingsagoog ben je verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van een gevarieerd aanbod van beweegvormen voor onze cliënten met psychogeriatrische en somatische problemen. Met je enthousiasme weet je bewegen te stimuleren, zowel individueel als in groepsverband. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je weet de zorgmedewerkers en familie te overtuigen van de toegevoegde waarde van bewegen.

Je kijkt naar wat de cliënt nodig heeft en welke begeleidingsstijl en activiteit hier het beste bij past. Je durft buiten de standaard kaders te kijken als je weet dat een activiteit een bijdrage levert aan het geluk van de cliënt. Jouw creativiteit en enthousiasme maken de activiteit! Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en methodes. Afhankelijk van het gezondheidsprobleem van de cliënt werk je samen met je collega van de afdeling fysiotherapie, ergotherapie of diëtiek. Door deze korte lijnen onderling en het gebruik van verschillende expertises kun jij de beste zorg geven.

Voor ons behandelteam, regio Nissewaard, Brielle en Naaldwijk, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Bewegingsagoog voor 36 uur per week.

Kennismaken met de professionals van ons team en een dagje meelopen? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Jouw profiel


 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Bewegingsagoog MBO niveau 4 of CIOS met uitstroomrichting bewegingsagoog.
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als bewegingsagoog bij voorkeur met ouderen.
 • Je volgt de actuele ontwikkelingen op het vakgebied.
 • Je hebt affiniteit met (kwetsbare) ouderen en eventueel hun psychogeriatrische achtergrond.
 • Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid; je kunt de wijze van communiceren goed afstemmen op de doelgroep.
 • Je bent sociaal, creatief en flexibel.
 • Je kunt onbevooroordeeld luisteren, motiveren en stimuleren.

Dit mag je van ons verwachten


 • Careyn is een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden.
 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 45 (max. € 3.754,41 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
 • Daarnaast word je opgenomen in Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Zuid-Hollandse Eilanden

Careyn is met ca. 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. Wij staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid-Hollandse Eilanden) en de regio DWO-NWN (Delft, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg-Noord).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met Kim de Ronde, fysiotherapeut, via 06-57 604 225.

Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Bewegingsagoog - regio Nissewaard, Brielle en Naaldwijk