Bewegingsagoog - Utrecht stad

Bewegingsagoog

Ben jij op zoek naar een baan als Bewegingsagoog? Wij zoeken een enthousiaste collega die per 1 augustus voor 32 uur per week ons leuke team komt versterken.

De organisatie
Careyn is een organisatie die verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie en thuiszorg aanbiedt. In Utrecht stad zijn een aantal zorgcentra en kleinschalig wonen locaties. Met een gedreven team van professionals biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning.

Werkplek
Je komt te werken binnen het team van de fysiotherapie en bewegingsagogie. Hiernaast werk je ook nauw samen met o.a. welzijnsmedewerkers en zorgteams. Je werkt op verschillende locaties in de stad Utrecht met diverse doelgroepen. Op onze locaties wonen psychogeriatrische, psychiatrische en somatische bewoners. Hiernaast begeleid je ook een sportgroep voor thuiswonende inwoners uit de wijk. De grote diversiteit aan doelgroepen maakt ons uniek. Met de specialisten en behandelaren in huis bieden we o.a. zorg en behandeling op maat.

Jouw werk
Als bewegingsagoog ben je verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van een gevarieerd beweegaanbod voor de bewoners. Hierbij staan fysieke en psychosociale doelen centraal. Je hebt een coachende, begeleidende en stimulerende rol richting de bewoners. Samen met je collega zorg je voor de implementatie en uitvoering van beweegbeleid.

Je bent de aanjager in het opstellen en de uitvoering van het persoonlijke beweegplan van de bewoners. Je kunt goed zelfstandig werken, maar weet ook de samenwerking met het multidisciplinaire team op te zoeken. Je werkt samen om aan de beweegbehoeften van bewoners te kunnen voldoen voor het optimaliseren van de ervaren kwaliteit van leven. Binnen de kaders van positieve gezondheid stimuleer jij de zelfredzaamheid van bewoners. Met jouw creativiteit weet jij vernieuwde beweegactiviteiten te bedenken en weet je zo de bewoners te blijven motiveren.

Je bent een spin in het web rondom het thema bewegen. Je vindt het leuk om mee te denken in projecten en ziet hierin mogelijkheden om het beweegklimaat te vergroten. Je gaat de uitdaging aan om bewoners, medewerkers en familieleden bewust te maken van het belang van bewegen. Met je organisatietalent organiseer jij samen met je collega's de jaarlijkse beweegweek. Ook coach je zorg- en welzijnsmedewerkers op het gebied van bewegingsgerichte zorg.

Wat wij vragen
Als bewegingsagoog beschik je over een enthousiaste, sportieve en stevige persoonlijkheid. Je hebt een duidelijke visie op het vak en kunt zelf vernieuwing aanbrengen wat aansluit op de wensen en behoeften van de bewoners. Je kunt goed zelfstandig werken, je bent flexibel en zoekt proactieve samenwerking met verschillende disciplines.
• Je beschikt over een HBO-opleiding in de richting van bewegingsagogie, Sportkunde of soortgelijk;
• Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen;
• Je hebt enige ervaring in een soortgelijke functie en omgeving;
• Je beschikt over coachende en begeleidende vaardigheden;
• Je bent bij voorkeur in het bezit van een geldig EHBO diploma;
• Je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wat wij bieden
• Wij bieden je een jaarcontract aan voor 32 uur per week met de mogelijkheid tot een vast dienstverband;
• Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 50 van de CAO VVT;
• Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon;
• Er zijn aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gerenommeerd pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW), meerkeuzesysteem (bv fietsplan) en diverse ontwikkel-, en opleidingsmogelijkheden. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Je komt te werken in een gezellig team waar samenwerken hoog in het vaandel staat. Niet geheel onbelangrijk, aan de leuke dingen wordt ook gedacht. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijks kerstontbijt met al je collega’s van alle locaties. Daarnaast krijg jij een warme ontvangst en een uitgebreid inwerktraject. Op deze manier hoopt Careyn een prettige en langdurige samenwerking te realiseren met jou.

Interesse? Ben je enthousiast geworden? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en motivatiebrief. Solliciteren kan tot 15 juni.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Esther Karsemeijer, e.karsemeijer@careyn.nl of mobiel: 0613026726.

N.b. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Ja Ik solliciteer graag als Bewegingsagoog - Utrecht stad