Ergotherapeut (assistent) - tijdelijke waarneming - Voorne-Putten

Ergotherapeut

Careyn beschikt over een vakgroep Ergotherapie, die bestaat uit 16 ergotherapeuten. De ergotherapeuten werken op Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee, Rozenburg, Maasluis, Naaldwijk en Wateringen, zowel intra- als extramuraal. De dynamiek van het werk, de mogelijkheid om op verschillende locaties te werken en de samenwerking met alle andere disciplines binnen de zorg rondom de cliënten, maakt het werk van de ergotherapeuten bij Careyn afwisselend en leuk.

In verband met een zwangerschap zijn wij per direct op zoek naar een Ergotherapeut of Assistent Ergotherapie voor 20 uur per week tot en met 8 januari 2024.

De werkzaamheden richten zich op de regio Voorne-Putten, waarbij locatie en doelgroep in overleg zijn. Indien gewenst zijn 1ste lijn werkzaamheden ook mogelijk.

Jouw profiel


  • Je bent een afgestudeerd ergotherapeut, ervaring is een pre.
  • Nog niet in het bezit van een diploma? Dan is het mogelijk om als assistent ergotherapie te starten.
  • Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs B en een auto.

Dit mag je van ons verwachten


  • Careyn is een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding.
  • Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, FWG 55 (indeling afhankelijk van ervaring).
  • Daarnaast ontvang je vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst tot en met 8 januari 2024, met uitzicht op blijvende uren.

Ga naar www.careyn.nl/ergotherapie voor meer informatie over ergotherapie binnen Careyn.

Zuid-Hollandse Eilanden

Careyn is met ca. 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. We staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid Hollandse Eilanden) en de regio DWO/NWN (Delft-Westland-Oostland/ Nieuw Waterweg-Noord).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature bel of WhatsApp met Sabrina van Riemsdijk, ergotherapeut en vakgroepvoorzitter, via 06-10 196 936 of stuur een mail naar s.vanriemsdijk@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Ergotherapeut (assistent) - tijdelijke waarneming - Voorne-Putten