Ergotherapeut Eerstelijns diverse locaties - Maarssen

Ergotherapeut

Voor onze locatie Careyn Snavelenburg in Maarssen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Ergotherapeut die voor16 tot 24 uur wil werken in de eerstelijn.

Hier ga je werken
Iedereen kent elkaar bij de naam in Snavelenburg in Maarssen en soms is het net een dorp. Het verpleeghuis biedt zorg aan psychogeriatrische en lichamelijk hulpbehoevende ouderen en biedt dagbehandeling aan. Daarnaast is er vanuit het verpleeghuis een bloeiende eerstelijns praktijk.
We werken in Maarssen, Breukelen, Kockenge, Tienhoven, Vleuten, de Meern en Leidsche Rijn. In de afgelopen jaren zijn onze eerstelijns werkzaamheden enorm uitgebreid. De samenwerking met huisartsen, fysiotherapie praktijken en andere zorgverleners is versterkt. En we zijn betrokken bij verschillende samenwerkingsverbanden. Naast de doelgroep ouderen, zien we ook steeds meer jongere mensen vanaf 18 jaar. Met verschillende diagnoses en hulpvragen.
We zien door de ontwikkeling in Nederland de vraag naar ergotherapie in de ouderenzorg steeds meer groeien. Voor ons het de uitdaging om aan de deze vragen te kunnen blijven beantwoorden. Ben jij diegene die ons daarbij komt helpen?

Wat ga je doen
Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het onderzoeken, behandelen, begeleiden en adviseren van cliënten, gericht op de optimalisering van de zelfstandigheid in de woon- en leefsituatie. Daarbij werk je samen met mantelzorgers, verwijzers, paramedici en instanties rondom jouw cliënten.

Wat breng je mee
Een diploma als ergotherapeut en sta je geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici;
Het is het een pre als je ervaring hebt als ergotherapeut in de eerste lijn, maar wij bieden we je ook graag de mogelijkheid om deze ervaring bij ons op te doen;
ben je flexibel en sociaal vaardig;
is digitaal werken voor jou geen probleem;
je kunt zowel als teamspeler of prima zelfstandig functioneren;
ben je in bezit van een rijbewijs en ben je in het bezit van een eigen auto.

Wat bieden wij

  Een afwisselde en uitdagende en baan, waar je in een gezellig team komt te werken. Careyn biedt mogelijkheden tot het volgen van scholingen daarnaast is er veel vrijheid om je eigen werkzaamheden in te delen.
 • Een contract voor 16 - 24 uur per week voor de duur van 7 maanden. Als we het daarna met elkaar kunnen vinden wordt je arbeidsovereenkomst omgezet in onbepaalde tijd.

 • Afhankelijk van je werkervaring wordt je ingeschaald in functiegroep 55 minimaal € 2.937,68 en maximaal € 4.426,10 bruto per maand van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen.

 • Solliciteer direct via de sollicitatie button onder aan deze website. Mogelijk heb je na het lezen van deze vacature nog vragen.
  Bel, mail of whatsapp gerust naar onze ergotherapeut Janneke van Setten 06-53455059
  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.


  Utrecht West

  “Iemand die de krant haalt voor de buurman. Even een praatje. Het is hier net een dorp”

  Iedereen kent elkaar bij de naam in Snavelenburg in Maarssen en soms is het net een dorp met een dak erop. Het verpleeghuis biedt zorg aan 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevende ouderen en biedt dagbehandeling aan.

  Bewoners hebben een grote zeggenschap, maar Snavelenburg wil op alle fronten nog meer persoonsgericht werken: zorg bieden die is afgestemd op iemands leven, wensen en behoeften. Niet de ziekte of beperking staan centraal, maar de vraag: wat heeft iemand nodig om zich gelukkig te voelen? Om alle kneepjes van persoonsgericht werken te leren, gaan de teams van Snavelenburg samen in opleiding. Goed voor de zorg én goed voor de samenwerking. Collega’s zijn betrokken bij elkaar en hebben Snavelenburg opgebouwd tot hoe het nu is: huiselijk en warm, met sfeervol ingerichte huiskamers, 2 heerlijke rolstoeltoegankelijke tuinen voor de psychogeriatrische bewoners, een ruim terras en in de gangen grote afbeeldingen. Bewoners hebben een eigen zit-/slaapkamer en delen met z’n 11-en een huiskamer. Snavelenburg beschikt over 4 professionele, maar gezellig ingerichte keukens waar Kookdames elke dag een verse maaltijd bereiden. Bewoners kunnen hierbij meehelpen als ze willen. Maar ook familie is welkom de handen uit de mouwen te steken, gezellig!

  Ga je het Snavelenburgteam versterken, dan kom je korte lijnen tegen en vertrouwen in elkaar. En het gevoel dat je welkom bent. Je hebt zin in ontwikkeling en houdt van een open communicatie.

  Ontdek het werken bij Careyn

  Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Solliciteer direct via de sollicitatie button onder aan deze website. Mogelijk heb je na het lezen van deze vacature nog vragen.
  Bel, of whatsapp gerust naar onze ergotherapeut Janneke van Setten-Raamstijn 06-53455059 of via email: J.Raamstijn@careyn.nl of met onze Recruiter Wanda Vermeulen op 06-83483373 of via WhatsApp.

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Ergotherapeut Eerstelijns diverse locaties - Maarssen