Ergotherapeut (tijdelijk) - Maria-Oord - Vinkeveen

Ergotherapeut

Als Ergotherapeut maak je onderdeel uit van het team Ergotherapie van Maria-Oord in Vinkeveen. Je behandelt en begeleidt cliënten in de WLZ en binnen de revalidatie. Door jouw ervaring voel je goed aan wat nodig is en je vindt het een uitdaging om iedere keer zelfstandig tot de beste oplossing te komen. Uiteraard kun je te allen tijde overleggen met je collega’s op Maria-Oord in Vinkeveen.

De vacature staat open voor 28 uur per week vanwege ziektewaarneming in de periode van 15 oktober 2022 tot en met 1 februari 2023.

Wat breng je mee


 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Ergotherapie.

 • Je staat ingeschreven in het basis- en/of kwaliteitsregister.

 • Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen.

 • Je werkt zelfstandig en flexibel.

 • Enige ervaring binnen de Wet Langdurige Zorg (WLZ) en revalidatie is een pré.


Dit mag je van ons verwachten


 • Wij nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

 • Wij bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 55 (€ 2.937,68 to € 4.426,10 o.b.v. 36 uur) van de CAO VVT.

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon.

 • Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

 • Wij bieden je een tijdelijk contract.

Utrecht West

‘Ik hoor bij Maria-Oord’

Nergens anders vind je zoveel specialismen op één plek als hier, midden in het dorp naast de kerk en vlakbij de supermarkt. Bewoners lopen naar buiten en het dorp komt gewoon binnen. Alles is op loopafstand en Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen. Voor jou betekent dit dat je makkelijk kunt switchen tussen de disciplines en dat je de kans hebt met uiteenlopende mensen en problematiek te werken. Hoeft niet natuurlijk.

Goed om te weten: Maria-Oord heeft een eigen leer- en ontwikkelplek en elke medewerker krijgt volle ondersteuning hier gebruik van te maken. Risicovolle handelingen onder de knie krijgen kun je op Maria-Oord uitgebreid (samen) oefenen. Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis. Je werkt vaak multidisciplinair en als je wilt, kun je je kennis bijspijkeren in vakgroepen. Er waait een frisse wind over Vinkeveen en je kunt hier waar maken wat je verlangt en belangrijk vindt. Daar zijn ze bij Maria-Oord namelijk ook al met plezier in gespecialieerd.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagdeel meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op via telefoonnummer 0297-219319 en vraag naar de ergotherapie of mail naar Mariaoordergotherapie@careyn.nl.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Ergotherapeut (tijdelijk) - Maria-Oord - Vinkeveen