Ergotherapeut - Snavelenburg - Maarssen

Ergotherapeut

Voor onze locatie Careyn Snavelenburg in Maarssen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Ergotherapeut. Kom jij tijdelijk voor 24 tot 32 uur per week ons team versterken?
Dit is ter vervanging voor de duur van zwangerschapsverlof van 1 mei t/m 15 november 2023.

Hier ga je werken


Als ergotherapeut wordt je onderdeel van het team Ergotherapie van Snavelenburg. Jij gaat aan de slag in de eerste lijn en op de WLZ afdelingen. Je behandelt en begeleidt cliënten in Snavelenburg en thuis in Maarssen en omgeving met diverse hulpvragen. Het grootse deel van jouw cliënten valt in de doelgroep ouderenzorg, maar in de eerste lijn zie je ook volwassenen met uiteenlopende hulpvragen. Iin de eerste lijn ben je flexibel met het indelen van je tijd. Door jouw ervaring voel je goed aan wat nodig is en je vindt het een uitdaging om iedere keer zelfstandig tot de beste oplossing te komen. Uiteraard kan je ten alle tijden overleggen met je collega’s op Snavelenburg.

Wat breng je mee


  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding ergotherapie en je staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.
  • Je bent een ervaren ergotherapeut binnen de ouderenzorg en je vindt het leuk om zelfstandig te werken.
  • Je hebt een rijbewijs en je beschikt over eigen vervoer.
.

Wat bieden wij jou


  • Een tijdelijk contract voor 24 tot32 uur per week ter vervanging van het zwangerschapsverlof.
  • Afhankelijk van je werkervaring word je ingeschaald in functiegroep 55 maximaal € 5.456,77 bruto per maand van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).
  • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
  • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.
  • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

Utrecht West

Welkom bij Careyn Snavelenburg. Sinds 1996 zitten we in Maarssen. Snavelenburg ligt op een paar minuten loopafstand van het centrum van Maarssen Dorp. Voor bezoek is dit dus ideaal. In ons mooie gebouw zorgen we voor 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevenden ouderen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Solliciteer direct via de sollicitatie button onderaan deze vacature.

Mogelijk heb je na het lezen van deze vacature nog vragen. Bel of WhatsApp dan gerust met onze ergotherapeuten Rinske Rebel via 06-22314816 of Janneke van Setten via 06-53455059.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Ergotherapeut - Snavelenburg - Maarssen