Ergotherapeut - Utrecht Stad

Ergotherapeut

Zoek je een leuke, afwisselende baan als ergotherapeut in de eerste lijn en/of het verpleeghuis? Ga dan aan de slag bij Careyn in Utrecht! Wij zijn per 1 maart 2024 op zoek naar een nieuwe collega ergotherapeut. Alle contracturen zijn bespreekbaar variërend van 24-36 uur.

Jouw nieuwe baan
Careyn is een organisatie die verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie en thuiszorg en eerstelijnszorg aanbiedt. In Utrecht stad zijn een aantal zorgcentra en kleinschalig wonen locaties, waar wij als ergotherapeuten verantwoordelijk zijn voor de cliënten op zowel de WLZ en GRZ afdelingen. Daarnaast runnen wij een dynamische en professionele eerstelijnspraktijk voor eerstelijns ergotherapie. Hier zien we naast de oudere doelgroep ook regelmatig jongere mensen en een grote diversiteit aan diagnoses en vraagstellingen. Met als speciale doelgroep ook Parkinson. Jouw baan kan in de WLZ zijn, in de eerste lijn of een combinatie hiervan. Zo creëer jij je eigen droombaan.

Jouw taken in de WLZ
Je werkt in de verpleeghuizen of de kleinschalig wonen locaties die verspreid liggen door heel Utrecht stad. Als je wilt kun je je per fiets verplaatsten tussen de locaties onderling. Je bent verantwoordelijk voor het bieden van ergotherapie aan de bewoners op de afdelingen waar jij verantwoordelijk voor bent. Denk hierbij aan de taken:
• Advisering van zit- en lighoudingen en de aanvragen in Zorginfo.
• Advisering van de zorgteams over de ADL zorg.
• Vergroten zelfredzaamheid van de bewoners.
• Advisering op het gebied van prikkelverwerking.
• Deelnemen aan organisatorische- en vakinhoudelijke overleggen met collega’s ergotherapie.
• Multidisciplinair samenwerken rondom de bewoner.

Jouw taken in de eerste lijn
Je werkt in de eerste lijn in Utrecht stad. Als je wilt kun je je per fiets verplaatsten van kantoor naar cliënt en van de ene naar de andere cliënt.
• Uitvoeren van eerstelijns ergotherapie behandelingen bij cliënten aan huis.
• Contacten onderhouden met WMO, leveranciers en ZV t.b.v. aanvraag voorzieningen.
• Deelnemen aan organisatorische- en vakinhoudelijke overleggen met collega’s ergotherapie.
• Meedenken over de visie van de ergotherapie in de eerste lijn in het veranderende zorgbeleid (denk ook aan de uitwerking van de IZA-akkoorden).
• Deelname aan multidisciplinaire (werk)groepen over o.a. valpreventie en VPT.
• Multidisciplinair samenwerken met andere behandelaars zoals thuiszorg, fysiotherapie, logopedie, diëtisten, casemanagers Dementie en andere gespecialiseerde verpleegkundigen.

Jouw nieuwe werkplek
Je werkt samen met negen andere enthousiaste ergotherapeuten in een multidisciplinair behandelcentrum van één van de grootste zorgaanbieders in provincie Utrecht. Net zoals jouw collega’s werk jij vanuit één van de vier zorglocaties in Utrecht stad. Je ziet je collega’s regelmatig en er is altijd wel iemand beschikbaar om mee te sparren. Naast het harde werken is er zeker tijd voor een praatje en gezelligheid.

Careyn Utrecht Stad is als het ware een kleine organisatie in een grote organisatie. Het team is zelf organiserend en heeft dus veel vrijheid in het bepalen van het beleid van de ergotherapie. Sommige collega’s werken intramuraal, sommige extramuraal en anderen hebben een combinatie. Het team heeft het onderling goed geregeld en er wordt echt naar elkaar geluisterd. De communicatie tussen alle andere betrokken zorgverleners is laagdrempelig wat goed is voor de onderlinge samenwerking.
De organisatie richt zich ook steeds meer op innovatie en de inzet van zorgtechnologie, waardoor er continu gewerkt wordt aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Wat breng je mee?
• Diploma ergotherapie en een registratie in het kwaliteitsregister;
• Ervaring en affiniteit in de geriatrie;
• Ervaring en affiniteit met WLZ en/of eerstelijn;
• Eventueel een Parkinsonspecialisatie.
• Je bent flexibel, inventief, enthousiast en doortastend;
• Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
• Je bent in het bezit van een vervoersmiddel, denk aan een auto of een fiets.

Wat bieden wij?
Deze vacature is voor 24-36 uur per week. Het exacte aantal uren is in overleg bespreekbaar. Jouw salaris is conform cao VVT FWG 55. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gerenommeerd pensioenfonds, meerkeuzesysteem (bv fietsplan) en diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Niet geheel onbelangrijk, aan de leuke dingen wordt ook gedacht. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijks kerstontbijt met al je collega’s van alle locaties. Daarnaast krijg jij een warme ontvangst en een uitgebreid inwerktraject. Op deze manier hoopt Careyn een prettige en langdurige samenwerking te realiseren met jou.

Jouw collega’s staan open voor een vrijblijvend koffiemoment of meeloop dag om jou meer te vertellen over de functie en over jouw nieuwe werkgever. Heb je interesse, neem dan gerust contact op met Klaske Jongsma op 06-13702666 of via k.jongsma@careyn.nl.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Ja Ik solliciteer graag als Ergotherapeut - Utrecht Stad