Ergotherapeut - Utrecht Stad

Ergotherapeut

Vind jij het leuk om met ouderen te werken en houd je van een leuke en afwisselende baan in het verpleeghuis en de eerstelijn? Ga dan aan de slag bij Careyn! Wij zijn per 1 maart op zoek naar een Ergotherapeut voor 32 uur per week.

Jouw nieuwe baan
Careyn is een organisatie die verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie en thuiszorg aanbiedt. In Utrecht stad zijn een aantal zorgcentra en kleinschalig wonen locaties, waar wij als ergotherapeuten verantwoordelijk zijn voor de cliënten op zowel de WLZ (somatiek, psychogeriatrie) en GRZ afdelingen. Daarnaast runnen wij een dynamische en professionele eerstelijnspraktijk voor eerstelijns ergotherapie. Hier zien we ook regelmatig jongere mensen en een diversiteit aan diagnoses en vraagstellingen. Jouw baan zal gaan om een combinatie van WLZ en eerstelijns werkzaamheden. Overleg over de precieze verdeling is mogelijk.

Jouw taken
Je werkt in de verpleeghuizen of de kleinschalig wonen locaties die verspreid liggen door heel Utrecht stad. Als je wilt kun je je per fiets verplaatsten tussen de locaties onderling. Je bent verantwoordelijk voor het bieden van ergotherapie aan de bewoners op de afdelingen waar jij verantwoordelijk voor bent. Denk hierbij aan de taken:
• Advisering van zit- en lighoudingen en de aanvragen in Zorginfo;
• Advisering van de zorgteams over de ADL zorg;
• Vergroten zelfredzaamheid van de bewoners;
• Advisering op het gebied van prikkelverwerking;
• Multidisciplinair samenwerken.
Daarnaast ben je werkzaam in de eerstelijn, door heel Utrecht stad.

Jouw nieuwe werkplek
Je werkt samen met negen andere enthousiaste ergotherapeuten in een multidisciplinair behandelcentrum van één van de grootste zorgaanbieders in provincie Utrecht. Net zoals jouw collega’s werk jij vanuit één van de vier zorglocaties in Utrecht. Je ziet je collega’s regelmatig en er is altijd wel iemand beschikbaar om mee te sparren. Naast het harde werken is er zeker tijd voor een praatje en gezelligheid.

Careyn Utrecht Stad is als het ware een kleine organisatie in een grote organisatie. Het team is zelfsturend en heeft dus veel vrijheid in het bepalen van het beleid van de ergotherapie. Sommige collega’s werken intramuraal, sommige extramuraal en anderen hebben een combinatie. Het team heeft het onderling goed geregeld en er wordt echt naar elkaar geluisterd. De communicatie tussen alle andere betrokken zorgverleners is laagdrempelig wat goed is voor de onderlinge samenwerking.
De organisatie richt zich ook steeds meer op innovatie en de inzet van zorgtechnologie, waardoor er continu gewerkt wordt aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Wat breng je mee?
• Diploma ergotherapeut en een registratie in het kwaliteitsregister;
• Ervaring en affiniteit in de geriatrie;
• Ervaring en affiniteit met WLZ en eerstelijn;
• Je bent flexibel, inventief, enthousiast en doortastend;
• Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband;
• Je bent in het bezit van een vervoersmiddel, denk aan een auto of een fiets.

Wat bieden wij?
Deze vacature is voor 32 uur per week. Jouw salaris is conform cao VVT FWG 55. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gerenommeerd pensioenfonds, meerkeuzesysteem (bv fietsplan) en diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Niet geheel onbelangrijk, aan de leuke dingen wordt ook gedacht. Denk bijvoorbeeld aan het jaarlijks kerstontbijt met al je collega’s van alle locaties. Daarnaast krijg jij een warme ontvangst en een uitgebreid inwerktraject. Op deze manier hoopt Careyn een prettige en langdurige samenwerking te realiseren met jou.

Jouw collega’s staan open voor een vrijblijvend koffie moment of meeloop dag om jou meer te vertellen over de functie en over jouw nieuwe werkgever. Heb je wel interesse, maar zou je graag meer of juist minder uren willen werken? Ook dan gaan we graag met je in gesprek. Neem daarom gerust contact op met Careyn.


Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Meer informatie?
Wil je meer inhoudelijke informatie over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Ingrid Boekhoud (Ergotherapeut) op telefoonnummer 06-12150047.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.


N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Ergotherapeut - Utrecht Stad