Ergotherapeut - Utrecht Stad

Ergotherapeut

Zoek je tijdelijk een leuke, afwisselende baan als ergotherapeut in het verpleeghuis en een paar uur in de eerste lijn? Ga dan aan de slag bij Careyn in Utrecht! Wij zijn per 1 mei op zoek naar iemand die onze collega die er even tussenuit gaat kan vervangen.

Jouw tijdelijke baan


Careyn is een organisatie die verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie en thuiszorg aanbiedt. In Utrecht stad zijn een aantal zorgcentra en kleinschalig wonen locaties, waar wij met als ergotherapeuten verantwoordelijk zijn voor de cliënten op zowel de WLZ en GRZ afdelingen. Daarnaast runnen wij een dynamische en professionele eerstelijnspraktijk voor eerstelijns ergotherapie. Hier zien we ook regelmatig jongere mensen en een diversiteit aan diagnoses en vraagstellingen. Jouw baan kan in de WLZ zijn, in de eerste lijn of een combinatie hiervan.

Jouw taken in de WLZ


Je werkt in de verpleeghuizen of de kleinschalig wonen locaties die verspreid liggen door heel Utrecht stad. Als je wilt kun je je per fiets verplaatsten tussen de locaties onderling. Je bent verantwoordelijk voor het bieden van ergotherapie aan de bewoners op de afdelingen waar jij verantwoordelijk voor bent. Denk hierbij aan de taken:
 • Advisering van zit- en lighoudingen en de aanvragen in Zorginfo.
 • Advisering van de zorgteams over de ADL zorg.
 • Vergroten zelfredzaamheid van de bewoners.
 • Advisering op het gebied van prikkelverwerking.
 • Deelnemen aan organisatorische- en vakinhoudelijke overleggen met collega’s ergotherapie.
 • Multidisciplinair samenwerken.


Jouw taken in de eerste lijn


 • Je werkt in de eerste lijn in Utrecht stad. Als je wilt kun je je per fiets verplaatsten van kantoor naar cliënt en van de ene naar de andere cliënt. Ben je ook nog lekker in beweging.
 • Uitvoeren van eerstelijns ergotherapie behandelingen bij cliënten aan huis.
 • Multidisciplinair samenwerken met andere behandelaars zoals thuiszorg, fysiotherapie, casemanagers en gespecialiseerde verpleegkundigen.

  Jouw nieuwe werkplek


  Je werkt samen met negen andere enthousiaste ergotherapeuten in een multidisciplinair behandelcentrum van één van de grootste zorgaanbieders in provincie Utrecht. Net zoals jouw collega’s werk jij vanuit één van de vier zorglocaties in Utrecht stad. Je ziet je collega’s regelmatig en er is altijd wel iemand beschikbaar om mee te sparren. Naast het harde werken is er zeker tijd voor een praatje en gezelligheid. Je wordt goed opgevangen en begeleid als daar behoefte aan is. Bijvoorbeeld als je een startende collega bent.

  Wat breng je mee?


  • Diploma ergotherapie en een registratie in het kwaliteitsregister.
  • Ervaring en affiniteit in de geriatrie.
  • Ervaring en affiniteit met WLZ en/of eerste lijn.
  • Je bent flexibel, inventief, enthousiast en doortastend.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband.
  • Je bent in het bezit van een vervoersmiddel, denk aan een auto of een fiets.

   Wat bieden wij?


   Deze vacature is voor 24 uur per week van 1 mei t/m augustus. Het aantal uren is in overleg bespreekbaar.
   Jouw salaris is conform cao VVT FWG 55. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gerenommeerd pensioenfonds, meerkeuzesysteem (bv fietsplan) en diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

   Wat wij bieden

   Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

   Interesse?

   Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘solliciteer direct knop’. Wie weet word jij onze nieuwe collega!

   Neem voor meer informatie contact op met Klaske Jongsma via 06-13702666 of mail naar k.jongsma@careyn.nl.

   Goed om te weten: voor de veiligheid van onze bewoners en collega’s moet iedere nieuwe collega een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. De VOG betaalt Careyn voor jou.

Ja Ik solliciteer graag als Ergotherapeut - Utrecht Stad