Ergotherapeut - Voorne-Putten Rozenburg / DWO-NWN

Ergotherapeut

Careyn beschikt over een vakgroep Ergotherapie, die bestaat uit 16 ergotherapeuten. De ergotherapeuten werken op Voorne-Putten, Goeree-Overflakkee, Rozenburg, Maasluis, Naaldwijk en Wateringen, zowel intra- als extramuraal. De dynamiek van het werk, de mogelijkheid om op verschillende locaties te werken en de samenwerking met alle andere disciplines binnen de zorg rondom de cliënten, maakt het werk van de ergotherapeuten bij Careyn afwisselend en leuk.

Voor ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste en flexibele collega's! Het aantal uur is bespreekbaar (16 tot 32 uur per week).

De werkzaamheden zijn in overleg zowel intramuraal als in de 1ste lijn, met als doelgroep ouderen. Het werkveld en de werkuren worden in overleg bepaald.

Wat breng je mee


  • Je bent een afgestudeerd ergotherapeut, ervaring is een pre.
  • Je beschikt bij voorkeur over een rijbewijs B en een auto.

Dit mag je van ons verwachten


  • Careyn is een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding.
  • Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, FWG 55 (indeling afhankelijk van ervaring).
  • Daarnaast ontvang je vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast contract.

Ga naar www.careyn.nl/ergotherapie voor meer informatie over ergotherapie binnen Careyn.

Zuid-Hollandse Eilanden

Careyn is met ca. 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. We staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid Hollandse Eilanden) en de regio DWO/NWN (Delft-Westland-Oostland/ Nieuw Waterweg-Noord).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature bel of WhatsApp met Sabrina van Riemsdijk, ergotherapeut en vakgroepvoorzitter, via 06-10 196 936 of stuur een mail naar s.vanriemsdijk@careyn.nl.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Ergotherapeut - Voorne-Putten Rozenburg / DWO-NWN