Fysiotherapeut - De Vier Ambachten - Spijkenisse

Fysiotherapeut

De fysiotherapeuten van Careyn van het team De Vier Ambachten, zijn onderdeel van een gevarieerd, ruimdenkend, multidisciplinair team. Wij bieden therapie aan cliënten die zijn opgenomen in Careyn De Vier Ambachten, een centrum voor geriatrische revalidatiezorg (GRZ), aan de Markt 4 in Spijkenisse en bieden ook therapie aan eerstelijns cliënten, zowel binnen De Vier Ambachten als aan huis.

Wij zijn per 1 januari 2023 op zoek naar een enthousiaste collega Fysiotherapeut voor een flexibel contract van 20 uur tot 28 uur per week.

Je werkdagen worden in ieder geval maandag, woensdag en vrijdag. Kom jij ons team versterken? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Taken, die binnen jouw verantwoordelijkheid vallen:

• het uitvoeren van individuele therapieën vanuit de richtlijnen van het KNGF;
• het meedenken om de kwaliteit van de afdeling fysiotherapie verder te verbeteren t.a.v. behandeling/begeleiding;
• de zaterdagen en feestdagen kunnen ook behandeldagen voor de fysiotherapie zijn, je wordt ingepland volgens een rooster.

Herken jij je in het bovenstaande, dan ben je de ideale nieuwe collega voor ons!

Wat breng je mee


 • Je hebt ervaring en kennis in het behandelen van kwetsbare ouderen en je hebt affiniteit met CVA patiënten gezien de werkzaamheden op de stroke-unit.

 • Je bent bekend met andere ziektebeelden zoals COPD, orthopedische-, oncologische-, neurologische en/of cognitieve aandoeningen.

 • Je bent communicatief en sociaal vaardig en vindt het een uitdaging om revalidanten en kwetsbare ouderen te stimuleren en motiveren om hun doelen te bereiken.

 • Je bent pro-actief en neemt je verantwoordelijkheid.

 • Je bent ingeschreven in het BIG-register en opgenomen in het kwaliteitsregister.

 • Je bent flexibel in het werken van je uren per week, de basis is gemiddeld 24 uur per week met uitloop naar 28 uur.

 • Je bent bereid om in de vakantieperiodes extra uren te werken.

 • Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband.


Dit mag je van ons verwachten


 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden.

 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 55 (€ 3.084,18 tot € 4.426,10 o.b.v. 36 uur) volgens de CAO VVT.

 • Je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

 • Bij aanvang krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

N.B. Deze vacature is zowel intern als extern uitgezet, bij gelijke geschiktheid zal een interne kandidaat de voorkeur hebben.

ZHE

Zoek je dynamiek en wil je je expertise snel laten groeien, dan krijg je bij dit markante revalidatiecentrum op de Markt in Spijkenisse alle ruimte en mogelijkheden. Cliënten (met name 80+) verblijven hier maar kort, soms maar enkele dagen maximaal 4 maanden. 

Cliënten komen ernstig verzwakt uit het ziekenhuis (Spijkenisse, Rotterdam-Zuid), bijvoorbeeld na een knie- of heupoperatie om weer te leren lopen, of na een hersenbloeding om aan te leren wat zij niet meer kunnen, of met een oncologische aandoening om te trainen en weer op krachten te komen. Het vraagt steeds om een andere zorgbenadering en het revalidatiecentrum biedt dan ook scholing aan waarin je de nieuwste technieken en inzichten kunt leren en je deskundigheid steeds verder kunt specialiseren.

Dankbaar is het werk: de therapie slaat vrijwel altijd aan en 90% van de cliënten gaat na het verblijf aangesterkt weer naar huis.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature voor 6 november 2022 contact op met Mandy Davids via m.davids@careyn.nl of via 06-51 134 230, of met Andre Bakker via and.bakker@careyn.nl of 06-82 164 571.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Fysiotherapeut - De Vier Ambachten - Spijkenisse