Fysiotherapeut in de rol van ergo coach - District DWO-NWN

Fysiotherapeut

Ben jij die Fysiotherapeut die in de rol van ergo coach het fantastisch vindt om collega’s te ondersteunen en te coachen op het gebied van (fysieke) overbelasting? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als fysiotherapeut in de rol van ergo coach ben je onderdeel van een team van 5 ergo coaches. Je werkt zelfstandig op zowel intramurale als extramurale locaties. Als coach zorg je ervoor dat alle aspecten, die met fysieke (over)belasting in de zorg te maken hebben, constante aandacht krijgen. Je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en geeft inhoudelijke groepstrainingen. In de werkoverleggen leg je de focus op correcte toepassing van de geleerde technieken en preventie van overbelasting. Daarnaast geef je individueel advies over houding, gebruik van tiltechnieken en hulpmiddelen, hulp bij douchen, steunkousen aan-/uittrekken, wondverzorging, etc..

Waar ga je werken


Je komt te werken in Delft, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord. Het district DWO-NWN heeft 4 zorglocaties, 50 extramurale zorgteams, 3 hospices en teams Specialistische zorg (wondspecialisten, palliatief consulenten, oncologieverpleegkundigen, long/diabetesverpleegkundigen, casemanagers dementie).

Wat breng je mee


Als coach ben je aanjager en motivator. Je stuurt aan op preventie en duurzame inzetbaarheid. Je bent aanspreekpunt, maar draagt je ervaring ook proactief over. Door jouw expertise en enthousiasme zorg je ervoor, dat collega’s zelfzorg toepassen. Je bent in het bezit van het diploma fysiotherapie en je hebt ervaring als (bedrijfs)fysiotherapeut. Je volgt na- en bijscholing in het kader van verplichte registratie in het BIG-register en kwaliteitsregister/KRF NL. Je beschikt over rijbewijs B en een auto.

Dit bieden wij


 • Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

 • In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en gezonde arbeidsomstandigheden.

 • Uren in overleg.

 • Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 55 van de CAO VVT.

 • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

 • Careyn Concern

  Careyn is met ca. 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. We staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

  Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid Hollandse Eilanden) en de regio DWO/NWN (Delft-Westland-Oostland/ Nieuw Waterweg-Noord).

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Joke Schokker, manager Zorg, via telefoonnummer 06-13 928 088 of stuur een email naar j.schokker@careyn.nl.

  Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

  N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Ja Ik solliciteer graag als Fysiotherapeut in de rol van ergo coach - District DWO-NWN