Fysiotherapeut (tijdelijke waarneming) - De Plantage - Brielle

Fysiotherapeut

Als fysiotherapeut ben je verantwoordelijk voor fysiotherapeutisch onderzoek, stellen van fysiotherapeutische diagnoses, behandelen, begeleiden en adviseren van cliënten. Je werkt in teamverband. Samen met andere specialisten lever je een bijdrage aan de totstandkoming van individuele zorgplannen. Daarnaast begeleid en adviseer je medewerkers, familieleden en mantelzorgers over het ziektebeeld, de behandeling en de dagelijkse handelingen en hulpmiddelen, die worden ingezet bij de cliënt.

De dynamiek van het werk, de mogelijkheid om met meerdere doelgroepen te werken en de samenwerking met alle andere disciplines binnen de zorg rondom cliënten, maakt het werk van de fysiotherapeuten bij Careyn afwisselend en leuk.

In verband met een zwangerschap zijn wij op zoek naar een tijdelijke collega voor minimaal 24 uur per week voor de periode 2 oktober 2023 tot 6 februari 2024.

Kom jij ons Careyn team tijdelijk versterken bij De Plantage in Brielle? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Jouw profiel


  • Je bent een gediplomeerd fysiotherapeut, ervaring is een pre.
  • Je bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister en BIG-register en je hebt bij voorkeur een AGB-code.
  • Je kunt zelfstandig werken en in teamverband.
  • Je bent communicatief vaardig, verantwoordelijk, stressbestendig en proactief. Met name tact, invoelend vermogen en kunnen stimuleren en motiveren van kwetsbare ouderen is belangrijk.
  • Je bent in staat om op creatieve en innovatieve wijze om te gaan met de tijd, die er is voor de behandeling.

Dit mag je van ons verwachten


Careyn is een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Wij bieden arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, FWG 55 (inschaling afhankelijk van ervaring). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 2 oktober 2023 tot 6 februari 2024

Wij bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan de woonervaring van onze cliënten.

Zuid-Hollandse Eilanden

Wereldberoemd in Brielle, al was het maar omdat De Plantage in 1962 geopend werd door de toen jonge prinses Beatrix.

Als je ons team komt versterken is het leuk om te weten, dat je in De Plantage bij diverse specialismen kunt werken, want er zijn zeven afdelingen: drie met psychogeriatrische bewoners, twee met bewoners met een lichamelijke beperking en twee met bewoners met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Uitgangspunt is steeds, dat onze bewoners hier echt thuis zijn en een plek hebben waar ze zichzelf kunnen zijn.

Bij De Plantage werken in totaal 225 mensen voor 145 kamers. Je werkt niet alleen met veel collega’s, maar ook met de hulp van 250 vrijwilligers. En wil je jezelf specialiseren of verder bekwamen, dan krijg jíj hier alle aanmoediging en ondersteuning!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Jill Verelzen, fysiotherapeut, via j.verelzen@careyn.nl. Wij gaan graag met je in gesprek!

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de button 'Solliciteer'.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Fysiotherapeut (tijdelijke waarneming) - De Plantage - Brielle