Fysiotherapeut - Utrecht Stad

Fysiotherapeut

Zoek je een leuke en een afwisselende baan als fysiotherapeut in de eerste lijn en/of het verpleeghuis? Ga dan aan de slag bij Careyn! Wij zijn per 1 december tot en met mei 2024 op zoek naar een nieuwe collega voor 20 tot 24 uur per week in verband met een zwangerschapswaarneming.

Jouw tijdelijke nieuwe baan
Careyn is een organisatie die verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie en 1e lijns zorg aanbiedt. In Utrecht stad zijn een aantal zorgcentra en kleinschalig wonen locaties, waar wij als fysiotherapeuten verantwoordelijk zijn voor de cliënten op zowel de WLZ als GRZ-afdelingen. Daarnaast werken wij in de eerste lijn.
Je komt te werken bij een enthousiaste en betrokken vakgroep fysiotherapie. Die bestaat uit 4 geriatriefysiotherapeuten, 11 fysiotherapeuten en 3 bewegingsagogen. Je werkt nauw samen met andere disciplines.

Wij zoeken een enthousiaste (geriatrie)fysiotherapeut voor deze veelzijdige waarneming. De werkzaamheden zullen plaatsvinden binnen de langdurige zorg (WLZ) en eerste lijn (extramuraal).

Taken en verantwoordelijkheden in hoofdlijnen:
• Zelfstandig uitvoeren van fysiotherapeutisch onderzoek en diagnostiek;
• Opstellen van individuele behandelplannen;
• Behandelen van (groepen) cliënten zowel intramuraal als in de wijk (zowel intra- als extramuraal);
• Samenwerken binnen een multidisciplinaire setting;
• Flexibele inzet op meerdere locaties binnen Utrecht;

Functie-eisen:
• Diploma (geriatrie)fysiotherapeut;
• Registratie in het kwaliteitsregister;
• Goede communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling.


Wat wij bieden:
Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een dynamische werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket.
Het salaris is conform CAO VVT, FWG schaal 55.

Meer informatie:
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Maarten de Boer of Nian Mardan ma.deboer@careyn.nl/ 06-22018621 of n.mardan@careyn.nl / 06-20683337

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan voor 28 oktober.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Careyn Wonen met Zorg

Een prachtig zorgcentrum in Utrecht. Dit ouderencomplex Warande telt 120 appartementen. Careyn is de huurder van 37 zorgappartementen op de tweede en derde woonlaag. Ieder appartement heeft een eigen woonkamer, keuken, slaapkamer met 'natte cel', berging en deels een balkon. En het mooie is: op beide etages kunnen de bewoners elkaar ontmoeten. Want het contact tussen mensen, dat is onderdeel van onze zorg.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Ja Ik solliciteer graag als Fysiotherapeut - Utrecht Stad