Physician Assistant/Verpleegkundig Specialist - De Vier Ambachten - Spijkenisse

Gespecialiseerde Verpleegkundige

Voor Careyn locatie De Vier Ambachten zijn wij vanaf 1 juni 2024 op zoek naar een Physician Assistant of Verpleegkundig Specialist voor 24 uur per week. Als PA/VS maak je onderdeel uit van een gemotiveerd en betrokken medisch team waar collegialiteit en enthousiasme voorop staan.
Het team van De Vier Ambachten bestaat uit een Physician Assistant, Physician Assistant i.o., 2 Verpleegkundig Specialisten en een Specialist ouderengeneeskunde (deels op locatie aanwezig).

Wij bieden een uitdagende werkplek binnen ons Centrum voor Geriatrische Revalidatie: ‘De Vier Ambachten’ in Spijkenisse. De Vier Ambachten beschikt over 52 bedden voor geriatrische revalidatie. Daarnaast vindt er toenemend ambulante revalidatie plaats. Wij bieden geriatrische revalidatie aan patiënten na een CVA, trauma, amputatie en met COPD, oncologische, cardiale en overige aandoeningen.

De PA/VS functioneert als regiebehandelaar en is zich bewust van de eigen competenties en de bestaande juridische kaders. Specialisten Ouderengeneeskunde zijn beschikbaar voor consultatie of overleg, daarnaast is er een goede samenwerking met de medisch specialisten in de omliggende ziekenhuizen. Binnen de Vier Ambachten ligt de focus op multidisciplinaire samenwerking waarbij er laagdrempelig contact is tussen de verschillende disciplines.
Het medisch team van De Vier Ambachten is onderdeel van de vakgroep medische dienst van Careyn Zuid West. Avond en weekend diensten worden uitbesteed aan Gericall.

Jouw profiel


Je bent een gediplomeerde en BIG geregistreerde Physician Assistant of Verpleegkundig Specialist met bij voorkeur werkervaring binnen de ouderenzorg en affiniteit met Geriatrische Revalidatie. Je houdt je op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied en je verricht de nodige inspanningen in het kader van de herregistratie als Physician Assistant of Verpleegkundig Specialist. Je kent en hanteert relevante wet- en regelgeving. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent stressbestendig en kunt goed overzicht bewaren in een dynamische werkomgeving.

Dit mag je van ons verwachten


Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. De functie van Physician Assistant of Verpleegkundig Specialist is ingedeeld in FWG 65. De aanstelling betreft een dienstverband 24 uur per week voor onbepaalde tijd.
Voor meer informatie klik op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Zuid-Hollandse Eilanden

Zoek je dynamiek en wil je je expertise snel laten groeien, dan krijg je bij dit markante revalidatiecentrum op de Markt in Spijkenisse alle ruimte en mogelijkheden. Cliënten (met name 80+) verblijven hier maar kort, soms maar enkele dagen maximaal 4 maanden. 

Cliënten komen ernstig verzwakt uit het ziekenhuis (Spijkenisse, Rotterdam-Zuid), bijvoorbeeld na een knie- of heupoperatie om weer te leren lopen, of na een hersenbloeding om aan te leren wat zij niet meer kunnen, of met een oncologische aandoening om te trainen en weer op krachten te komen. Het vraagt steeds om een andere zorgbenadering en het revalidatiecentrum biedt dan ook scholing aan waarin je de nieuwste technieken en inzichten kunt leren en je deskundigheid steeds verder kunt specialiseren.

Dankbaar is het werk: de therapie slaat vrijwel altijd aan en 90% van de cliënten gaat na het verblijf aangesterkt weer naar huis.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie contact op met mevr. A.E. Driessen-Gorter, Verpleegkundig Specialist, via a.driessen@careyn.nl of 0181-691100.

Een keertje meelopen om zelf een indruk op te doen is ook mogelijk.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature of verstuur de sollicitatiebrief met curriculum vitae naar Careyn Centrum voor Revalidatiezorg De Vier Ambachten, t.a.v. mevr. A.E. Driessen-Gorter, Markt 4, 3201 CV te Spijkenisse of per mail naar a.driessen@careyn.nl.

Ja Ik solliciteer graag als Physician Assistant/Verpleegkundig Specialist - De Vier Ambachten - Spijkenisse