Verpleegkundig Specialist - Weddesteyn – Woerden

Gespecialiseerde Verpleegkundige

Los jij graag complexe medische vraagstukken op en zoek je dynamiek in je werk? Hou je van het regisseren van multidisciplinaire zorg? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Voor onze locatie Weddesteyn in Woerden zijn wij op zoek naar een verpleegkundig specialist voor 24 uur per week, op termijn is uitbreiding tot 32 uur per week mogelijk.

Wat ga je doen als verpleegkundig specialist?


Als verpleegkundig specialist draag je de verantwoordelijkheid voor de medische zorg van kwetsbare ouderen, specifiek in de richting van langdurige zorg (PG) en eerstelijnszorg. Je bent zelf de regiebehandelaar, wat je werk uitdagend en afwisselend maakt. Daarnaast deel je kennis met je collega's en bied je ondersteuning aan andere behandelaren en zorgverleners. Hoewel je zelfstandig werkt, heb je veel contact met collega’s, verwijzers en andere zorgverleners. Ook heb je altijd de mogelijkheid tot interdisciplinair overleg met een specialist ouderengeneeskunde. Jouw inzet in de eerste lijn maakt het mogelijk dat steeds meer ouderen kunnen herstellen of blijven wonen in hun eigen huis, zelfs wanneer ze (ernstig) ziek zijn.
De medische dienst van Weddesteyn is onderdeel van de vakgroep Medische dienst, waar in totaal vier verpleegkundig specialisten zitten. Hierdoor is er ruime ervaring met het opleiden en inwerken van verpleegkundig specialisten.

Dit mag je van ons verwachten:


Een plek in onze enthousiaste en gedreven organisatie, waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers en het woonplezier van onze bewoners. Daarnaast bieden we:
 • Een fijne werkplek voor 24 per week, waarin jouw ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden worden aangemoedigd. Urenuitbreiding tot 32 uur per week is op termijn mogelijk;
 • Een vaste aanstelling met een proefperiode van twee maanden;
 • Een inschaling volgens de CAO VVT, FWG 65, (minimaal € 4.370,94 tot maximaal € 6.583,78 o.b.v. 36 uur per week);
 • Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, inclusief reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag van 8% en de mogelijkheid om verlofuren op te sparen via het balansbudget.

Wat breng jij mee?


 • Je bent in het bezit van een diploma tot verpleegkundig specialist en de daarbij behorende BIG registratie;
 • Je bent een enthousiaste verpleegkundig specialist met liefde voor het vak;
 • Je hebt interesse in ontwikkelingen binnen het vakgebied van de ouderenzorg en specifiek de PG;
 • Ontwikkelingen binnen jouw vakgebied pas je op natuurlijke wijze in de praktijk toe;
 • Je weet overzicht te bewaren in een dynamische werkomgeving;
 • Je bent stressbestendig, flexibel en communicatief vaardig.
 • Ervaring in de eerstelijn is een pré.

Utrecht West

"Gelukkig zijn en je goed voelen is belangrijk in Weddesteyn"

Hier wonen mensen die lichamelijk zorg nodig hebben, mensen met dementie en ouderen die revalidatie nodig hebben op tijdelijke basis. De focus van het multidisciplinaire team ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de bewoners. Het betekent dat het bewoners begeleidt in hun welzijn in plaats van al zorgend de dingen uit handen nemen.

Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Dat zit ‘m in kleine dingen: iemand die graag doucht voordat hij in bed stapt, hoeft niet per se ’s morgens onder de douche. En revalideren hoeft niet persé binnen, het kan ook tijdens een wandelingetje buiten als dat veel beter in iemands leven past. Ook familieparticipatie is belangrijk. Daarom doen de mensen in Weddesteyn hun best om de sociale omgeving te betrekken in het leven binnenshuis. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Kom jij ons Careyn team in Woerden versterken als verpleegkundig specialist? Je bent van harte welkom! Solliciteren kan via de sollicitatiebutton op deze website. Een dagje meelopen of kopje koffie/thee met ons drinken is altijd mogelijk.

Heb je nog vakinhoudelijke vragen na het lezen van deze vacature? Bel, mail of WhatsApp gerust met Noortje Peters Molenaar, Manager Behandeldienst, via 06-57 08 06 31, of stuur een mailtje naar werken@careyn.nl

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Bij gelijke geschiktheid krijgen interne sollicitanten voorrang ten opzichte van externe kandidaten.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundig Specialist - Weddesteyn – Woerden