Verpleegkundig Specialist - Zuid-Holland - verschillende Careyn locaties

Gespecialiseerde Verpleegkundige

Los jij graag complexe medische vraagstukken op en zoek je dynamiek in je werk? Hou je van het regisseren van multidisciplinaire zorg? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Je neemt zelf de verantwoordelijkheid en bent actief bezig met het vormgeven van de medische zorg aan kwetsbare ouderen. De regie heb jij in handen. Alle facetten in het werk als verpleegkundig specialist komen aan de orde. Dat maakt het werk uitdagend én afwisselend. Je deelt kennis met je collega's en ondersteunt andere behandelaars en zorgverleners met consultaties. Als verpleegkundig specialist werk je zelfstandig en ben jij regiebehandelaar van de aan jou toegewezen cliënten. Er is een Specialist Ouderengeneeskunde, die je kunt consulteren en met wie je op gezette tijden kunt overleggen. Tijdens kantooruren is er een piketdienst voor de acute medische zorg in het werkgebied. Wekelijks heb je een multidisciplinaire zorgbespreking. Je bespreekt samen met andere professionals de voortgang van patiënten, evalueert de gestelde doelen en stelt deze waar nodig bij.

Voor verschillende Careyn locaties zijn wij op zoek naar een Verpleegkundig Specialist voor 24-36 uur per week.

Jouw profiel


 • Je bent in het bezit van een diploma tot Verpleegkundig Specialist en de daarbij behorende BIG registratie.
 • Je bent een enthousiaste verpleegkundig specialist met liefde voor het vak.
 • Je hebt interesse in ontwikkelingen binnen het vakgebied van de ouderenzorg.
 • Ontwikkelingen binnen jouw vakgebied pas je op natuurlijke wijze in de praktijk toe.
 • Je bent de sparringpartner van collega artsen, verpleegkundig specialisten en paramedici.
 • Je weet overzicht te bewaren in een dynamische werkomgeving.
 • Je bent stressbestendig en communicatief vaardig, flexibel, draagt zorg voor continuïteit van zorg, collegiaal en springt bij in tijden van vakantie of ziekte.

Dit mag je van ons verwachten


 • We bieden een passend salaris conform de CAO VVT, FWG 65. Precieze inschaling is afhankelijk van jouw (kader)opleiding en werkervaring.
 • Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
 • Een vast contract met een proeftijd van 2 maanden.
 • Je wordt gefaciliteerd om de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied te delen.
 • Enthousiaste collega’s.

Zuid-Hollandse Eilanden

Careyn is met ca. 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. Wij staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid-Hollandse Eilanden) en de regio DWO-NWN (Delft, Westland, Oostland en Nieuwe Waterweg Noord).

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature mail met Martine Wetter (Specialist Ouderengeneeskunde) via m.wetter@careyn.nl.

Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verpleegkundig Specialist - Zuid-Holland - verschillende Careyn locaties