Logopedist - 16 - 20 uur - Utrecht Stad

Logopedist

De organisatie
Careyn is met ruim 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Careyn Utrecht Stad is per direct op zoek naar een enthousiaste Logopedist voor 16-20 uur in de week.

De functie
Als logopedist bij Careyn werk je intramuraal met ouderen die woonachtig zijn op een van onze diverse locaties en met uiteenlopende (volwassen) doelgroepen in de eerste lijn. Onze vakgroep bestaat uit 4 collega's met elk hun eigen specialisaties. Careyn biedt de ruimte om je te ontwikkelen tot de professional die je graag wil zijn.

Op de locaties maak je deel uit van een multidisciplinair team. Samen met de andere behandelaren, de zorg en met de bewoner kijk je wat je kan doen om het dagelijks leven van de bewoner zo prettig mogelijk te maken.

Wat wij vragen

- Een afgestudeerde logopedist die ingeschreven staat in het kwaliteitsregister;

- Bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg en affiniteit met de doelgroep

- Je bent enthousiast, doortastend, flexibel en neemt graag initiatief;

- Je kunt het zelfstandig werken goed combineren met het werken in teamverband;

- Je moet je binnen Utrecht kunnen verplaatsen met auto of fiets.

Wat wij bieden
Careyn is een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan een vaste eindejaarsuitkering, een pensioenvoorziening, diverse opleidingsmogelijkheden, een eindejaarsuitkering, een standaard reiskostenvergoeding en een arbeidsvoorwaardenkeuzenpakket (zoals het fietsenplan).

Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 55. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3% en word je opgenomen in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Maaike de Glopper via m.deglopper@careyn.nl.

N.b. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent vereist.


Ja Ik solliciteer graag als Logopedist - 16 - 20 uur - Utrecht Stad