Logopedist - 16 uur - Utrecht Stad

Logopedist

De organisatie
Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Careyn Utrecht Stad is per direct tijdelijk op zoek naar een enthousiaste Logopedist voor 16 uur in de week voor een half jaar.

De functie
Als logopedist bij Careyn krijg je de gelegenheid om met verschillende doelgroepen aan de slag te gaan. Je werkt nauw samen met andere directe collega logopedisten, met artsen en paramedici. Je bent lid van het multidisciplinair behandelteam.

Kortom, je komt in een prettige werkomgeving te werken met betrokken en enthousiaste collega’s. Het is een functie in het hart van een organisatie die volop in beweging is.

Wat wij vragen
- Een afgestudeerde logopedist die ingeschreven staat in het kwaliteitsregister;
- Bij voorkeur met ervaring in de geriatrie en het is een pré wanneer je kennis/ervaring op gebied van dysfagie hebt;
- Je bent enthousiast, doortastend, flexibel en neemt graag initiatief;
- Je kunt het zelfstandig werken goed combineren met het werken in teamverband;
- Je moet je binnen Utrecht kunnen verplaatsen met auto of fiets.

Wat wij bieden
Careyn is een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan een vaste eindejaarsuitkering, een pensioenvoorziening, diverse opleidingsmogelijkheden, een eindejaarsuitkering, een standaard reiskostenvergoeding en een arbeidsvoorwaardenkeuzenpakket (zoals het fietsenplan).

Het is een tijdelijke dienstverband voor 6 maanden. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 55. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3% en word je opgenomen in het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Anja van der Pouw (Manager Zorg) via A.vanderpouw@careyn.nl

N.b. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle nieuwe medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent vereist.


Ja Ik solliciteer graag als Logopedist - 16 uur - Utrecht Stad