GZ Psycholoog - Maria-Oord - Vinkeveen

Psycholoog

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste psycholoog die affiniteit heeft met de doelgroep ouderen. Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij je een functie bieden van 16 tot 32 uur per week.
Je krijgt in Maria-Oord de gelegenheid om met verschillende doelgroepen aan de slag te gaan en bent lid van het multidisciplinair behandelteam. Er is een nauwe samenwerking met de directe collega-psychologen, maar ook met artsen en paramedici. Het psychologenteam bestaat momenteel uit twee GZ-psychologen, twee psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en één masterpsycholoog. De psychologen nemen deel aan het samenwerkingsverband van de PgD (psychologische expertise voor de verpleeghuiszorg). Naast (neuro)psychologisch onderzoek bestaan de werkzaamheden uit het begeleiden en behandelen van cliënten, zowel intra- als extramuraal (via het Mobiel Geriatrisch Team). Verder adviseer je teams die werkzaam zijn binnen de zorg en lever je een bijdrage aan scholingsactiviteiten. Als GZ-psycholoog kan je daarnaast ook werkbegeleiding geven.

Hier ga je werken
Maria-Oord ligt tussen Amsterdam en Utrecht in. Nergens anders vind je zo veel specialismen op één plek als hier. Er zijn twee revalidatieafdelingen (CVA en orthopedisch), een NAH-/Korsakovafdeling, een afdeling gerontopsychiatrie, een somatiekafdeling, verschillende pg-afdelingen en dagbehandelingen. Dit alles bevindt zich op één terrein.
Wat verwachten wij
Je bent een WO-gediplomeerd, deskundig en gemotiveerde psycholoog. Je hebt affiniteit met de doelgroepen en bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg. Het hebben van een BIG-registratie als GZ-psycholoog is een pré. Verder ben je communicatief vaardig, verantwoordelijk, stressbestendig en proactief.

Wat wij bieden
We bieden je een fijne werkplek in een hecht behandelteam waar jij je tevens verder kunt ontwikkelen. Je wordt afhankelijk van je opleiding ingeschaald in functiegroep 60, maximaal € 5.196.92 of in functiegroep 65, maximaal 6.117.33 van de CAO VVT bij een 36-urige werkweek. Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).

Kom langs bij de Meet & Greet om kennis te maken met Careyn op onderstaande locaties en data:

 • Dinsdag 30 mei 2023: Snavelenburg in Maarssen van 10:00 uur - 11:00 uur (Snavelenburg 1|3603 GN | Maarssen)

  • Donderdag 08 juni 2023: Weddesteyn in Woerden van 10:00 uur - 11:00 uur (Utrechtsestraatweg 50 | 3445 AS | Woerden)

  • Dinsdag 20 juni 2023: Maria-Oord in Vinkeveen van 10:00 uur - 11:00 uur (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

  • Of ken jij iemand waarvoor dit ideaal is? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en naar Wanda vragen. Stel al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.

   Utrecht West

   Van harte welkom bij Careyn Maria-Oord in Vinkeveen. Middenin gemeente De Ronde Venen treft u dit zorgcentrum tussen het mooie groen in een waterrijke omgeving. Rustgevend. En energiegevend. Want ook de buurtbewoners wandelen over het terrein en er zijn veel kinderen die hier dagelijks spelen. Een compleet zorgcentrum waar wonen, welzijn en zorg samenkomt.

   Wat wij bieden

   Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

   Interesse?

   Interesse?
   Solliciteren kan via www.werkenbijcareyn.nl of per mail werken@careyn.nl. Mogelijk heb je na het lezen van deze vacature nog vragen. Bel of mail dan gerust naar Margina Yildirim-Gorter, GZ-psycholoog (m.gorter@careyn.nl, 06-50989151) of naar Cas Bos, psycholoog i.o. tot GZ-psycholoog (ca.bos@careyn.nl, 06-82277720).

  Ja Ik solliciteer graag als GZ Psycholoog - Maria-Oord - Vinkeveen