GZ Psycholoog - Snavelenburg - Maarssen

Psycholoog

Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van ouderen. Careyn Snavelenburg is een locatie waar zorg, hulp, ondersteuning en behandeling wordt geboden aan psychogeriatrische en lichamelijk hulpbehoevende ouderen. Ook wordt vanuit een MGT (eerstelijns-) zorg en behandeling aan thuiswonende ouderen geboden in samenwerking met de huisarts, de Specialist Ouderengeneeskunde en andere behandelaren.

Voor ons psychologenteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste GZ-psycholoog, die affiniteit heeft met de doelgroep ouderen.

Het psychologenteam bestaat momenteel uit één GZ-psycholoog, één GZ-psycholoog in opleiding en twee masterpsychologen. We zijn een team waarin iedereen een eigen pakket heeft, maar waarin samenwerking en laagdrempelig overleggen vanzelfsprekend is. Bij de verdeling van taken wordt gekeken naar ieders interesse en expertise. We zijn als team open en transparant naar elkaar, we werken serieus maar houden ook van humor in het werk. We ontwikkelen ons als vakgroep en zijn nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen. Kom jij ons team binnen Careyn Snavelenburg versterken? Je bent van harte welkom!

Je werkzaamheden zijn zeer divers en beslaan o.a. het volgende:

 • het geven van werkbegeleiding aan masterpsychologen en PioG's.
 • verder ontwikkelen van de eerstelijnswerkzaamheden;
 • diagnostiek en behandeling geven vanuit Mobiel Geriatrisch Team en het superviseren van de Masterpsychologen en PioG’s binnen het MGT.
 • het uitvoeren van (neuro-)psychologisch onderzoek.
 • (mediatief) behandelen van cliënten.
 • adviseren van artsen en verpleging, alsmede paramedici en familie.
 • het leveren van een inhoudelijke bijdrage aan het behandelbeleid.
 • een bijdrage leveren aan verbetering en innovatie in de cliëntenzorg.
 • verzorgen van scholing.

Het is een functie met veel ontwikkelmogelijkheden op het gebied van scholing en wetenschap. Zo is Careyn aangesloten bij de Psychogeriatrische Dienst (PgD). Verder is er de mogelijkheid tot samenwerking en intervisie met andere huizen van Careyn.


Je bent enthousiast over het werken in de ouderenzorg en je hebt een proactieve houding. Je hebt een flexibele instelling en je kunt snel schakelen bij onverwachte situaties. Daarnaast vind je het leuk om samen met de vakgroep te sparren en de samenwerking te zoeken waar dat nodig is. Ben jij gepassioneerd om mee te bouwen om onze eerste lijn uit te breiden? Dan bieden wij jou de ruimte om een positieve bijdrage te leveren om collega’s op te leiden en te motiveren om zich verder te ontwikkelen tot GZ-psycholoog.
Verder voldoe je aan de volgende voorwaarden:
 • De registratie tot GZ-psycholoog;
 • Relevante ervaring in of affiniteit met de ouderenzorg.

Dit bieden wij


 • Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaarden-keuzepakket.
 • Het salaris is volgens CAO VVT, FWG 65 maximaal € 6.583,78 voor GZ-psychologen, met een vast contract met een proefperiode van twee maanden.
 • Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Het aantal uren is in overleg.

Utrecht West

Welkom bij Careyn Snavelenburg. Sinds 1996 zitten we in Maarssen. Snavelenburg ligt op een paar minuten loopafstand van het centrum van Maarssen Dorp. Voor bezoek is dit dus ideaal. In ons mooie gebouw zorgen we voor 44 psychogeriatrische en 44 lichamelijk hulpbehoevenden ouderen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je vragen over de vacature of wil je reageren? Neem contact op met Noortje Molenaar , Manager behandeldienst, via n.molenaar@careyn.nl of 06-57 080 631.

Ja Ik solliciteer graag als GZ Psycholoog - Snavelenburg - Maarssen