GZ Psycholoog - Woerden

Psycholoog

Careyn Weddesteyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van ouderen op locaties in Woerden en Kamerik. Careyn is een organisatie die zorg, hulp, ondersteuning en behandeling biedt aan psychogeriatrische, lichamelijk hulpbehoevende ouderen en geriatrische revalidanten. Ook wordt (eerstelijns-) zorg en behandeling aan thuiswonende ouderen geboden in samenwerking met de huisarts, de Specialist Ouderengeneeskunde en andere behandelaren.

Voor ons psychologenteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste GZ-psycholoog, die affiniteit heeft met de doelgroep ouderen. Ook masterpsychologen worden uitgenodigd om te solliciteren. We zoeken iemand voor 16 uur.

Het psychologenteam bestaat momenteel uit één GZ-psycholoog, één GZ-psycholoog in opleiding en twee masterpsychologen. We zijn een team waarin iedereen een eigen pakket heeft, maar waarin samenwerking en laagdrempelig overleggen vanzelfsprekend is. Bij de verdeling van taken wordt gekeken naar ieders interesse en expertise. We zijn als team open en transparant naar elkaar, we werken serieus maar houden ook van humor in het werk. We ontwikkelen ons als vakgroep en zijn nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen. Kom jij ons team binnen Careyn Weddesteyn versterken? Je bent van harte welkom!

Als psycholoog binnen Careyn Weddesteyn krijg je te maken met een diversiteit aan werkzaamheden, cliëntengroepen en werkomgevingen. Op de hoofdlocaties zijn drie kleinschalige woonvoorzieningen/paviljoens voor psychogeriatrische cliënten. Ook zijn er twee somatische afdelingen en is er een beschermde revalidatie-afdeling. In Kamerik is een buitenlocatie (kleinschalig wonen psychogeriatrie) en in het Antonius Ziekenhuis in Woerden bevindt zich een tweede revalidatie-afdeling. Verder zijn er dagvoorzieningen voor verscheidene doelgroepen binnen Weddesteyn. Daarnaast is de eerstelijnszorg groeiende.

Je werkzaamheden zijn zeer divers en beslaan o.a.
• uitvoeren van (neuro-)psychologisch onderzoek
• opstellen van individuele behandel- en benaderingsplannen
• (mediatief) behandelen van cliënten
• adviseren van artsen en verpleging, alsmede paramedici en familie
• leveren van een inhoudelijke bijdrage aan het behandelbeleid
• leveren van een bijdrage aan verbetering en innovatie in de cliëntenzorg door deelname aan diverse beleidscommissies
• verzorgen van scholing.

Het is een functie met veel ontwikkelmogelijkheden op het gebied van scholing en wetenschap. Zo is Careyn tevens aangesloten bij de Psychogeriatrische Dienst (PgD). Verder is er de mogelijkheid tot samenwerking en intervisie met andere huizen van Careyn. De eerstelijnstak van Weddesteyn is onderdeel van ONUe, een samenwerking van behandelaren in de regio Utrecht hebben de handen ineen geslagen om de zorg voor kwetsbare ouderen in de eerste lijn te organiseren.
Wat breng je mee
Je bent enthousiast over het werken in de ouderenzorg en je hebt een proactieve houding in het werk. Je hebt een flexibele instelling en je kunt snel schakelen bij onverwachte situaties. Daarnaast vind je het leuk om met de vakgroep te sparren en de samenwerking te zoeken waar dat nodig is.

Verder breng jij mee
• De registratie tot GZ-psycholoog of een afgeronde studie (WO) klinische psychologie, gezondheidspsychologie, neuropsychologie of psychogerontologie.
• Relevante ervaring in de ouderenzorg
• Affiniteit met de doelgroepen
• Bij voorkeur in het bezit van de BAPD/logoverklaring.

Dit mag je van ons verwachten
Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden.
Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel- opleidings- en doorgroeimogelijkheden, reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaarden-keuzepakket.
Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 60 voor master psychologen en schaal 65 voor GZ-psychologen.
Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
De startdatum is in overleg. Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie op een vast dienstverband.

Kom jij langs bij onze Meet & Greet? Kom kennis te maken met de ouderenzorg bij Careyn op onderstaande locaties en data:

 • Donderdag 21 september 2023: Weddesteyn in Woerden van 15:00 uur - 16:00 uur (Utrechtsestraatweg 50 | 3445 AS | Woerden)

 • Donderdag 28 september 2023: Maria-Oord in Vinkeveen van 18:30 uur - 20:00 uur (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

 • Of ken jij iemand waarvoor dit ideaal zou zijn? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en je aanmelden bij de receptie. Stel al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.  Utrecht West

  “Mooi is dat wij mogen zien hoe iemand zijn leven rooit. Wij helpen daarbij, maar zullen het nooit overnemen”

  Mensen in hun eigen kracht zetten waarvan ze soms zelf niet eens weten dat ze die hebben, dat is wat de 5 wijkteams in Woerden en omgeving het mooiste vinden. Zoals de slecht ziende cliënt die na een half jaar met hulp oefenen nu helemaal zelfstandig insuline kan spuiten, wow! Daar worden de zorgprofessionals blij van. Zo houden mensen het langst het heft in eigen handen en dat is precies de bedoeling. Je hebt te maken met een diverse groep cliënten van wie het merendeel kwetsbare 70-plussers zijn. In de teams kun je je naar hartelust ontwikkelen. Er zijn regelmatig trainingen, projecten en klinische lessen over gespecialiseerde onderwerpen. Er is een wijkteam in het Schilderskwartier, in de bomen- en bloemenbuurt, Molenvliet, het centrum en het dorpje Zegveld. Werk je hier, dan kun je in principe alles op de fiets doen. Behalve Zegveld, maar met een elektrische fiets ben je daar ook zo.

  Ontdek het werken bij Careyn

  Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Heb je vragen over de vacature of wil je reageren?
  Neem contact op met Babette van Rijn (b.vanrijn@careyn.nl) of Maarten Verduijn (m.verduijn@careyn.nl) of bel via de receptie van Weddesteyn naar 0348-573911.

Ja Ik solliciteer graag als GZ Psycholoog - Woerden