Psycholoog - Behandeldienst - Utrecht Stad

Psycholoog

Samen werkt ‘t beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. In Utrecht biedt Careyn zorg aan psychogeriatrische, lichamelijk hulpbehoevende ouderen en geriatrische revalidanten, op meerdere locaties verspreid over de stad.

Voor ons gezellige team in Utrecht Stad zijn wij per direct op zoek naar een Psycholoog voor 16 uur per week (van januari 2023 tot juli 2023 36 uur per week ter vervanging van verlof)

Doelgroepen: Somatiek, psychogeriatrie, (geronto)psychiatrie, revalidatie en thuiswonende ouderen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste psycholoog, die affiniteit heeft met de doelgroep ouderen, om ons team te versterken. Wij hebben een grote doelgroep met niet-Westerse achtergrond, waaronder vooral veel Marokkaanse en Turkse mensen, waardoor kennis en/of affiniteit met deze doelgroep een pré is. Het psychologenteam in Utrecht Stad bestaat momenteel uit zes GZ-psychologen, zes masterpsychologen, twee PioGs en één stagiaire.

Als psycholoog in Utrecht stad krijg je te maken met een enorme diversiteit aan populaties, werkzaamheden én werkomgevingen. Zo kan het gebeuren dat je ’s ochtends je dag opstart op de revalidatie/GRZ, met een intake bij een cliënt met de ziekte van Parkinson. Na het uitwerken en overleg met de SO, stap je op je fiets om naar één van de vijf kleinschalige woonvormen te fietsen, waar psychogeriatrische zorg geboden wordt. Hier doe je een gedragsobservatie en overleg je met het team over welke interventies je gaat inzetten. Ook loop je nog even langs de ergotherapeut om te sparren over creatieve oplossingen voor die dame die zo overprikkeld raakt in de huiskamer. Je sluit je dag af met een huisbezoek aan een thuiswonende meneer, die je in het kader van het mobiel geriatrisch team (eerstelijns diagnostiek) bezoekt. Samen met hem bespreek je welke zorg hij nodig zal hebben om thuis te kunnen blijven wonen, of misschien is een verhuizing toch een beter idee?

Wat ga je doen?
Je werkzaamheden zijn zeer divers en beslaan o.a. het volgende:
• Uitvoeren van diagnostische onderzoeken;
• Opstellen van individuele behandelplannen;
• Behandelen van (groepen) cliënten;
• Adviseren van artsen en verpleging, alsmede paramedici en familie;
• Leveren van een inhoudelijke bijdrage aan het behandelbeleid;
• Leveren van een bijdrage aan verbetering en innovatie in de cliëntenzorg door deelname aan diverse overlegorganen;
• Verzorgen van scholing;
• Bestuderen van ontwikkelingen in het eigen vakgebied en deze vertalen naar mogelijkheden t.b.v. de organisatie;
• Mogelijkheid tot extramuraal werken bij het mobiel geriatrisch team (de eerste lijn);
• Eventueel werkbegeleiding en supervisie geven aan PIOGs en masterpsychologen.

Het is een functie met veel ontwikkelmogelijkheden op het gebied van scholing en wetenschap. Zo is Careyn tevens aangesloten bij het Universitair netwerk ouderen (UNO-VUMC).

Wat vragen wij van jou?
Jij hebt een proactieve houding en een creatieve, ondernemende instelling. Je weet een goede balans te hanteren tussen het opzoeken van samenwerking waar nodig, en zelfstandig werken waar mogelijk. Ook heb je een flexibele instelling en kan je omgaan met onverwachte situaties, bijvoorbeeld een plotselinge escalatie bij een cliënt.

Verder voldoe jij aan de volgende voorwaarden:
• Afgeronde studie (WO) klinische psychologie, neuropsychologie of psychogerontologie;
• Relevante ervaring in de ouderenzorg;
• Affiniteit met de doelgroepen;
• Bij voorkeur registratie als psycholoog;
• Bij voorkeur in het bezit van de BAPD.

Wat wij bieden
Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenkeuzepakket. Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 60 of 65 (afhankelijk van ervaring). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je meer over deze functie weten?
Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze functie rechtstreeks contact op met Irene Menkveld (Psycholoog) via i.menkveld@careyn.nl of 06-22901567.
Dit is een vacature zonder einddatum.

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren, reageer dan met C.V. en motivatie via de sollicitatie button.

Om de veiligheid van onze clienten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Psycholoog - Behandeldienst - Utrecht Stad