Psycholoog - Voorne-Putten - Spijkenisse

Psycholoog

Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn zorg, hulp en ondersteuning. Careyn biedt zorg aan psychogeriatrische, lichamelijk hulpbehoevende ouderen en geriatrische revalidanten, op meerdere locaties verspreid over het district.

Voor ons psychologenteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste psycholoog, die affiniteit heeft met de doelgroep ouderen. Voor deze functie is het aantal uur bespreekbaar!

Het psychologenteam bestaat momenteel uit twee GZ-psychologen, vijf masterpsychologen, één orthopedagoog, twee PioGs en één stagiaire. Kom jij ons team binnen Careyn versterken? Je bent van harte welkom! #samenwerkthetbeter

Als psycholoog op Voorne-Putten krijg je te maken met een enorme diversiteit aan populaties, werkzaamheden én werkomgevingen. Zo kan het gebeuren dat je ’s ochtends je dag opstart op de revalidatie/GRZ, met een intake bij een cliënt met de ziekte van Parkinson. Na het uitwerken en overleg met de SO, stap je op je fiets om naar één van de vijf kleinschalige woonvormen te fietsen, waar psychogeriatrische zorg geboden wordt. Hier doe je een gedragsobservatie en overleg je met het team over welke interventies je gaat inzetten. Ook loop je nog even langs de ergotherapeut om te sparren over creatieve oplossingen voor die dame die zo overprikkeld raakt in de huiskamer. Je sluit je dag af met een huisbezoek aan een thuiswonende meneer, die je in het kader van het mobiel geriatrisch team (eerstelijns diagnostiek) bezoekt. Samen met hem bespreek je welke zorg hij nodig zal hebben om thuis te kunnen blijven wonen, of misschien is een verhuizing toch een beter idee?

Je werkzaamheden zijn zeer divers en beslaan o.a. het volgende:

 • Uitvoeren van diagnostische onderzoeken;
 • Opstellen van individuele behandelplannen;
 • Behandelen van (groepen) cliënten;
 • Adviseren van artsen en verpleging, alsmede paramedici en familie;
 • Leveren van een inhoudelijke bijdrage aan het behandelbeleid;
 • Leveren van een bijdrage aan verbetering en innovatie in de cliëntenzorg door deelname aan diverse overlegorganen;
 • Verzorgen van scholing;
 • Bestuderen van ontwikkelingen in het eigen vakgebied en deze vertalen naar mogelijkheden t.b.v. de organisatie.

Het is een functie met veel ontwikkelmogelijkheden op het gebied van scholing en wetenschap. Zo is Careyn tevens aangesloten bij het Universitair netwerk ouderen (UNO-VUMC) en de PgD.

Wat breng je mee


Jij hebt een proactieve houding en een creatieve, ondernemende instelling. Je weet een goede balans te hanteren tussen het opzoeken van samenwerking waar nodig, en zelfstandig werken waar mogelijk. Ook heb je een flexibele instelling en kan je omgaan met onverwachte situaties, bijvoorbeeld een plotselinge escalatie bij een cliënt.

Verder voldoe jij aan de volgende voorwaarden:
 • Afgeronde studie (WO) klinische psychologie, neuropsychologie of psychogerontologie of orthopedagogie;
 • Relevante ervaring in de ouderenzorg;
 • Affiniteit met de doelgroepen;
 • Bij voorkeur in het bezit van de BAPD/logoverklaring.

Dit mag je van ons verwachten


 • Careyn is als één van de grootste zorgaanbieders in Nederland een prettige werkgever met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden, een reiskostenvergoeding en een uitgebreid arbeidsvoorwaarden-keuzepakket.
 • Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 60 (afhankelijk van ervaring).
 • Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • De startdatum is in overleg. Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Zuid-Hollandse Eilanden

Careyn is met ca. 6.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming, die mensen verbindt. We staan voor vitaliteit, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap en stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van Geriatrische Revalidatie Zorg, verpleeghuiszorg, kleinschalig wonen en welzijn.

Met ons team behandeldiensten, bestaande uit vaktherapeuten, psychologen en artsen, bedienen wij de gehele regio ZHE (Zuid Hollandse Eilanden) en de regio DWO/NWN (Delft-Westland-Oostland/ Nieuw Waterweg-Noord).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature contact op met Suzanne Dekker via s.dekker@careyn.nl.

Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Psycholoog - Voorne-Putten - Spijkenisse