Specialist Ouderengeneeskunde - Weddesteyn - Woerden

Specialist ouderengeneeskunde

Verpleeghuis Weddesteyn staat centraal in de ouderenzorg in regio Woerden. Weddesteyn is een middelgroot verpleeghuis, en heeft een kleinschalig karakter. De medische vakgroep heeft de zorg over verschillende afdelingen psychogeriatrie in kleinschalige woonvormen (waarvan ook 1 dependance in het dorpje Kamerik) en somatische afdelingen met een verscheidenheid aan problematiek. Op Weddesteyn is er ook een gespecialiseerde Geriatrische Revalidatie afdeling voor mensen met cognitieve problematiek. In onze dependance in het Antonius ziekenhuis in Woerden verlenen we ook Geriatrische Revalidatie. Daarnaast zijn we actief in de eerste lijn met consulten vanuit de huisartsen uit de regio, MDO’s bij de huisartsen maar ook het verlenen van zorg in het hospice van Woerden.
Als Specialist Ouderengeneeskunde maak je onderdeel uit van een leuk team van 4 specialisten ouderengeneeskunde, 3 verpleegkundig specialisten, basisartsen (AIOS/HAIO/ANIOS) en een medisch secretariaat. En natuurlijk werken we samen met een groot team met (GZ) psychologen en paramedici. Er is goed en laagdrempelig contact met elkaar.

Wat ga je doen
Als Specialist Ouderengeneeskunde maak je onderdeel uit van een gemotiveerd, professioneel en dynamisch team waar collegialiteit en expertise voorop staan. Je takenpakket wordt samengesteld in overleg met je collega's. Dit zal in de kern gericht zijn op de Geriatrische Revalidatie, maar met mogelijkheden dit te combineren met langdurige zorg (mogelijk onder jouw supervisie) en/of eerste lijn.
Je hebt een actieve rol in het aangaan en onderhouden van relaties met ziekenhuizen, huisartsen en ketenorganisaties. Je werkt mee aan de kwaliteit van zorg en multidisciplinaire samenwerking staat voorop. Je hebt de regie in het multidisciplinaire behandelplan.

Je participeert in een regio brede medische vakgroep voor Specialisten Ouderengeneeskunde en Verpleegkundig Specialisten. De diensten buiten kantoortijden worden ingevuld door de artsen in de medische vakgroep met ondersteuning vanuit Gericall. Je hoeft geen nachtdiensten te doen.

Wat bieden wij
Een plek in onze enthousiaste en gedreven organisatie, waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers en het woonplezier van onze bewoners. Daarnaast:

 • Groot team van ervaren collega's, zowel op locatie als in de medische vakgroep;

 • Laagdrempelig en goed contact met manager en directeur;

 • Er is ruimte voor innovatie en oppakken van eigen projecten;

 • Veilige cultuur, goed leerklimaat;

 • Je wordt goed ingewerkt, er wordt goed ruimte en tijd voor je genomen;

 • Het volgen van een kaderopleiding is bespreekbaar;

 • Bieden wij je een contract aan voor 24-32 uur per week;

 • Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT. Als Specialist Ouderengeneeskunde wordt je ingeschaald in FWG schaal 75 minimaal € 5.961,93 en maximaal € 8.815,44 bruto per maand op basis van 36 uur;

 • Je krijgt een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, denk aan reiskostenvergoeding, pensioenopbouw, een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8%. Én je wordt gefaciliteerd om de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied te
 • delen en te volgen.Wat breng je mee
 • Landelijk erkende specialisatie tot “Specialist Ouderengeneeskunde”;

 • Werkzaamheden in de kern gericht op de Geriatrische Revalidatie. Te combineren met langdurige zorg en/of eerste lijn;

 • Je werkt samen met het gehele medische team en geeft supervisie aan A(N)IOS, HAIO en een coassistent. Je hebt intercollegiaal overleg met de VS;

 • Deelname aan diensten (niet de nacht);

 • Laagdrempeligheid;

 • Plezier.


Kortom een heel gevarieerde en uitdagende baan!

Kom jij langs bij onze Meet & Greet? Kom kennis te maken met de ouderenzorg bij Careyn op onderstaande locaties en data:
 • Donderdag 21 september 2023: Weddesteyn in Woerden van 15:00 uur - 16:00 uur (Utrechtsestraatweg 50 | 3445 AS | Woerden)

 • Donderdag 28 september 2023: Maria-Oord in Vinkeveen van 18:30 uur - 20:00 uur (Herenweg 69 | 3645 DH | Vinkeveen)

 • Of ken jij iemand waarvoor dit ideaal zou zijn? Je kunt gewoon de locatie naar binnenlopen en je aanmelden bij de receptie. Stel al je vragen over eventuele leerwerkplekken, een opleiding of een nieuwe/vervolg carrière in zorg en welzijn.
  Utrecht West

  "Gelukkig zijn en je goed voelen is belangrijk in Weddesteyn"

  Hier wonen mensen die lichamelijk zorg nodig hebben, mensen met dementie en ouderen die revalidatie nodig hebben op tijdelijke basis. De focus van het multidisciplinaire team ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de bewoners. Het betekent dat het bewoners begeleidt in hun welzijn in plaats van al zorgend de dingen uit handen nemen.

  Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Dat zit ‘m in kleine dingen: iemand die graag doucht voordat hij in bed stapt, hoeft niet per se ’s morgens onder de douche. En revalideren hoeft niet persé binnen, het kan ook tijdens een wandelingetje buiten als dat nou veel beter in iemands leven past. Ook familieparticipatie is belangrijk. Daarom doen de mensen in Weddesteyn hun best om de sociale omgeving te betrekken in het leven binnenshuis. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

  Ook het restaurant zorgt ervoor dat dit grote huis in Woerden een levendige plek binnen de gemeenschap inneemt. Het is voor bewoners en voor mensen ‘van buiten’, met uitzicht op de speelplaats van het kinderdagverblijf. Hoe leuk wil je het hebben?

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Kom jij ons Careyn team in Woerden versterken als Specialist Oudergeneeskunde? Je bent van harte welkom! Een dagje meelopen of kopje koffie/thee met ons drinken is altijd mogelijk.

  Heb je nog vakinhoudelijke vragen na het lezen van deze vacature? Bel, mail of whatsapp gerust naar Esther de Heer-Dijkhuizen, Specialist Ouderengeneeskunde, 06-57116035/06-11493797 of e.dijkhuizen@careyn.nl of met onze Recruiter Wanda Vermeulen via 06-83483373.

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Specialist Ouderengeneeskunde - Weddesteyn - Woerden