Zorgstudent Verpleegkunde of student Verzorgende IG/Bijbaan - Utrecht

Flexmedewerker

Zoek jij een passende, goedbetaalde en zinvolle bijbaan in de zorg? Een ideale bijbaan met wekelijkse uitbetaling van jouw salaris en voldoende vrije tijd? Dan hebben wij de perfecte bijbaan voor jou. Solliciteer nu!

We zijn op zoek naar zorgstudenten. Hieronder lees je de belangrijkste kenmerken van jouw zorgbaan. Passen ze jou lees dan vooral verder.

Jouw zorgbaan in het kort:


Locatie: Utrecht Stad.
Salaris: cao VVT (FWG 20 of FWG 30 vanaf € 13,01 tot € 17.88 bruto per uur).
Contracturen: in overleg.
Opleiding: MBO of HBO Verpleegkunde of Verzorgende IG.
Werkervaring: zorgstage.

Dit ga je doen:


Je gaat aan de slag als student en voert helpende of verzorgende/verpleegtechnische taken uit bij bewoners in het verpleeghuis of in een wijkteam van Careyn.
Het is fijn dat jij er bent!

Kies zelf jouw diensten:
Elke week werken hoeft niet! Loop je stage of heb jij een drukke periode, dan werk je niet of minder. Wil je extra werken in de vakanties of juist niet? Alleen in het weekend of één dag in de week? Via onze app op jouw telefoon, kun je zelf diensten kiezen die jou uitkomen of geef jij jouw mogelijkheden aan ons door. Jij kiest ook zelf of je in een bekend verpleeghuis of op verschillende locaties aan de slag gaat. Geef aan waar jij blij van wordt.

Aangenaam.


DuoZorg. Experts in flexbanen in de zorg. Daarom ook wel Flexperts genoemd. Wat wij doen: jou koppelen aan de ideale zorg vacature waarbij je zelf kiest wanneer, waar en hoeveel je werkt. DuoZorg Flexpert is het Flexbedrijf van Careyn. Bij ons staat jouw talentontwikkeling, jouw zelfregie én jouw werkplezier centraal. Je gaat als student aan de slag bij Careyn via DuoZorg Flexpert. www.duozorg.nl

Wij bieden jou:


  • Een super leerzame bijbaan als flexmedewerker bij een prettige zorgorganisatie. Wij bieden de mogelijkheid om zelf een contractvorm te kiezen die past bij jouw talenten, wensen, mogelijkheden én persoonlijke situatie.

  • 8,33% eindejaarsuitkering.

  • Pensioenopbouw vanaf je eerste werkdag.

  • Salaris conform de VVT-cao (FWG 20 of FWG 30 vanaf € 13,01 tot € 17,88 bruto per uur).

  • Toeslag voor werken in de avond en in het weekend.

  • Reiskostenvergoeding.

  • Vakantiegeld en vakantiedagen.

  • Enorm veel waardering én werkplezier!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben jij benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of solliciteer nu direct. Een flexpert van DuoZorg Flexpert neemt binnen 2 werkdagen contact met je op, zodat we je meer kunnen vertellen over de verdere sollicitatieprocedure. Je bent van harte welkom!

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan naast jouw studie Verpleegkunde of Verzorgende IG? Wil je jezelf als student verder ontwikkelen en leuk bijverdienen? Solliciteer dan nu direct!

Met plezier flexwerken in de zorg!

#vacature #verzorgende #zorg #zorgvacature #werkenindezorg #zorgstudent #vakantiewerk #bijbaan #jouwzorgbaan #HBOverpleegkunde #MBOverpleegkunde

Ja Ik solliciteer graag als Zorgstudent Verpleegkunde of student Verzorgende IG/Bijbaan - Utrecht