Verzorgende IG flexibel contract - Dierenriem - Hellevoetsluis

Flexmedewerker

Als mama of papa jouw (werk)dag indelen zodat je lekker kunt werken én de zorg voor jouw kind(eren) kunt combineren, klinkt goed? Dan kun je bij ons dé perfecte combinatie van werk- en privé balans vinden.

Wij zijn op zoek naar een Verzorgende IG. Iets voor jou? Lees snel verder over ons mama/papa contract!

In de praktijk


Wij gaan met jou in overleg over je werktijden! Jouw dienst bij ons start bijvoorbeeld om 8:30 uur of in overleg op een ander tijdstip, net wat handig is voor jou en voor ons. En wanneer jouw dienst voorbij is, heb jij nog ruimte en tijd genoeg om bijvoorbeeld jouw kinderen van de opvang te halen!
Werken in de avonden of weekenden behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met jou kijken we graag hoe je je werk en privéleven goed kunt combineren. Kortom: je kunt bij ons een perfecte balans vinden tussen zorgen voor je gezin, jezelf en onze cliënten.

Dit ga je doen


Ben jij graag de steun en toeverlaat van onze bewoners en vind jij het heerlijk als geen dag hetzelfde is? Dan is dit de ideale baan! Je helpt de bewoners met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tandenpoetsen en eten en je verricht ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van medicijnen. Jouw doel is mensen stimuleren in hun zelfstandigheid. Je bent betrokken en daar krijg je veel voor terug.

Jouw profiel


Je hebt een passie voor de ouderenzorg. Je kunt zelfstandig werken en initiatieven nemen. Je hebt geduld en doorzettingsvermogen en bent blij met elke stapje vooruitgang. Je bent een echte aanpakker. Je hebt je diploma Verzorgende IG.

Dit bieden wij


  • Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen.
  • Een warm en deskundig team waarin je komt te werken.
  • Uren zijn in overleg (12 uur per week).
  • Het salaris is volgens CAO VVT schaal 35 (max. € 3.256,53 o.b.v. 36 uur). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Zuid-Hollandse Eilanden

‘We hebben hier eigenlijk zes gezinnen van zes mensen én een hond’

Witte uniformen zul je nergens tegenkomen in de Dierenriem in Hellevoetsluis. Alles is erop gericht dat mensen hier kunnen wonen zoals thuis en daar horen uiteraard geen uniformen bij. Het team organiseert dat thuisgevoel op allerlei manieren. In 6 woningen wonen elk 6 dementerende ouderen op een kleinschalige manier. Zij hebben zelf een eigen woon/slaapkamer en een gezamenlijke huiskamer.

Al het leven speelt zich hier af: wassen, koken, strijken, de familie die langs komt… Als je hier komt werken, dan run je in feite het huishouden van een gezin van 6 personen. Je doet het zoveel mogelijk met elkaar en houdt rekening met ieders persoonlijke behoeften. Wil een van de bewoners het liefst ’s avonds onder de douche? Dan doe je je best dat te realiseren. Wil de partner van een bewoner blijven slapen? Dan ook. Hier zul je altijd uitgaan van een ‘ja’ in plaats van een ‘nee dat kan niet’. Op piektijden heb je hulp van zorgassistenten en vrijwilligers en daardoor loopt het gesmeerd. Ook de participatie van familie is groot binnen De Dierenriem. Stiekem zorg jij daar ook voor. Wil iemand een kopje koffie pakken voor haar moeder? ‘Ach, pakt u voor de andere vijf bewoners ook even…’

Enkele dagen per week loopt er een labradoedel rond en er wordt gefluisterd dat zelfs de hond zich inzet voor de zorg en het welzijn van de bewoners. Maar dat gaat bij hem nou eenmaal helemaal vanzelf.

Onze arbeidsvoorwaarden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Ingrid Berghout via i.berghout@careyn.nl of bel of WhatsApp via 06-83 211 742.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG flexibel contract - Dierenriem - Hellevoetsluis