Verzorgende IG flexibel contract - Hart van Groenewoud Villa 2 - Spijkenisse

Flexmedewerker

Flexibel jouw (werk)dag indelen zodat je lekker kunt werken én bijvoorbeeld de zorg voor jouw kind(eren) kunt combineren, klinkt goed? Dan kun je bij ons dé perfecte combinatie van werk- en privé balans vinden.

Wij zijn op zoek naar een Verzorgende IG. Iets voor jou? Lees snel verder over ons flexibel contract!

In de praktijk


Wij gaan met jou in overleg over je werktijden, net wat handig is voor jou en voor ons. Werken in de avonden of weekenden behoort ook tot de mogelijkheden. Samen met jou kijken we graag hoe je je werk en privéleven goed kunt combineren. Kortom: je kunt bij ons een perfecte balans vinden tussen zorgen voor je gezin, jezelf en onze cliënten.

Dit ga je doen


Ben jij graag de steun en toeverlaat van onze bewoners en vind jij het heerlijk als geen dag hetzelfde is? Dan is dit de ideale baan! Je helpt de bewoners met hun dagelijkse verzorging zoals wassen, tandenpoetsen en eten en je verricht ook verpleegtechnische handelingen, zoals het geven van medicijnen. Jouw doel is mensen stimuleren in hun zelfstandigheid. Je bent betrokken en daar krijg je veel voor terug.

Jouw profiel


Je hebt een passie voor de ouderenzorg. Je kunt zelfstandig werken en initiatieven nemen. Je hebt geduld en doorzettingsvermogen en bent blij met elke stapje vooruitgang. Je bent een echte aanpakker. Je hebt je diploma Verzorgende IG.

Dit bieden wij


  • Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je je kunt ontplooien en ontwikkelen.
  • Een warm en deskundig team waarin je komt te werken.
  • Uren zijn in overleg (24 uur per week).
  • Het salaris is volgens CAO VVT schaal 35 (max. € 3.256,53 o.b.v. 36 uur).
  • Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Meer informatie? Klik dan op de link 'Arbeidsvoorwaarden' onder het kopje 'Wat wij bieden'.

Zuid-Hollandse Eilanden

‘We zullen het altijd zo organiseren dat het wél kan. ‘Nee’ zul je bij ons niet snel horen’

Aandacht voor wonen en welzijn is in Hart van Groenewoud in Spijkenisse even belangrijk als aandacht voor goede zorg. Niet zo gek, want ze zijn nodig voor welbevinden en gelukkig zijn. Het team doet zijn best om elke bewoner te ondersteunen bij individuele wensen en behoeften en zal net zo lang organiseren en puzzelen tot iets wél kan.

Dat maakt het werken in Hart van Groenewoud meteen zo leuk. Het woonzorgcomplex bestaat uit een villa waar mensen volledig zelfstandig kunnen wonen, een villa waar mensen wonen die nog redelijk zelfredzaam zijn en een villa waar mensen wonen die complexe zorg nodig hebben op lichamelijk of op psychogeriatrisch gebied.

Jouw collega’s zijn helpenden, verzorgenden, (kwaliteits) verpleegkundigen, locatieregisseurs, de klantcoach en zorgassistentes. Bij elkaar telt het team 125  mensen. Ook heb je veel te maken met familie en vrijwilligers die een onmisbare rol hebben bij de dagelijkse gang van zaken. 

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature mail, bel of WhatsApp met Sylvia de Bruin via 06-51 562 636 of s.debruin@careyn.nl.

Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Verzorgende IG flexibel contract - Hart van Groenewoud Villa 2 - Spijkenisse