Casemanager Dementie - 24/28 uur - Westland

Dit ga je doen

Als Casemanager Dementie werk je nauw samen met de collega's uit de thuiszorg, specialisten en de huisarts en coördineer je het ziekteproces. Je kunt niet alleen goed luisteren en maar bent ook goed in communiceren en het afstemmen van belangen tussen verschillende partijen. Voor die mantelzorgers en familie ben je een grote steun en belangrijke vraagbaak. Jij kunt hen goed uitleggen hoe je om kan gaan met geestelijke achteruitgang, met eenzaamheid en met rouwverwerking. En praktisch sta je klaar: je biedt als Casemanager Dementie alle informatie over de instanties in de regio en helpt bij het vinden van geschikte huisvesting. Mensen komen door jou direct bij de juiste personen terecht. Een onbetaalbare hulp!

Je zult werkzaam zijn in Wateringen in regio Westland voor 24-28 uur per week en komt in een betrokken en sociaal team terecht.
Je gaat zelfstandig aan de slag maar kunt ook altijd terugvallen op jouw collega's Casemanager Dementie.

Wat wij verwachten


Je bent in het bezit van een HBO Verpleegkundige-diploma met geldige BIG-registratie en een post HBO-diploma Casemanagement.
Als je de post HBO-opleiding nog niet hebt dien je bereid te zijn deze te volgen, dit kan op kosten van Careyn.
Je hebt hiervoor ook recht op studieverlof met een maximum van 6 uur per lesdag (afhankelijk van het aantal uren dat je werkt).
De functie komt beschikbaar per 1 juni 2021.

Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen;
  • Je kunt goed zelfstandig werken;

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;

  • Je hebt passie voor de doelgroep medemens met dementie;

  • Je bent collegiaal;

  • Je bent leergierig;

Hier ga je werken

Westlanders zijn sociaal en hebben een uitgebreid netwerk. Dat is prettig bij de zorg en het helpt mensen om zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven te houden. Toch zeggen mensen die hier wonen niet snel iets over hun problemen en àls ze dat doen, dan is het vaak meteen raak.

Het is daarom belangrijk dat je goed kijkt en luistert wat iemand nodig heeft. Want een indicatie van bijvoorbeeld twee keer per week helpen met douchen, kan snel uitlopen in ondersteuning bij de huishouding en andere verpleegkundige of verzorgende zorg.

Onze 10 wijkteams in dit gebied bestaan ook uit medewerkers die houden van doorpakken. Maar naast aanpakkers zijn het ook betrokken, gezellige en hartverwarmend teams die het leuk vinden om met elkaar te barbecueën, bowlen en samen dingen op te pakken.

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor informatie over de functie kun je bellen met Joke Schokker (Manager Zorg) op telefoonnummer 06-13928088.

Interne kandidaten hebben voorrang. Vermeld als interne kandidaat je voorrangspositie.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Druk dan op de sollicitatiebutton.

Ja Ik solliciteer graag als Casemanager Dementie - 24/28 uur - Westland