Casemanager Dementie

Dit ga je doen

Als casemanager dementie ondersteun en begeleid je als HBO verpleegkundige zowel de klant als hun mantelzorgers. Je bewaakt de onderlinge samenhang in de zorgverlening, zodat kwalitatief breed verantwoorde zorg geleverd kan worden vanuit de vraag en de behoefte van de klant. Je werkzaamheden als casemanager bestaan onder andere uit het geven van psycho-educatie, ondersteunen van mantelzorgers en contact onderhouden en afstemmen met huisartsen en andere betrokken zorgverleners van een cliënt. Careyn werkt hierin samen met andere zorgprofessionals in de dementieketen Utrecht West. We maken onderdeel uit van een mobiel geriatrisch team, waarbij zorgdiagnostiek, medische diagnostiek en casuïstiek samenkomen. De casemanager is continu in nauw contact met de zorgwijkteams.

De ouderenzorg is volop in ontwikkeling, Careyn ook! Kom jij ons team in Vleuten De Meern versterken?

Hier kom je te werken


Careyn district Utrecht West
De missie van Careyn is om in 2025 één van de meest gewaardeerde partners te zijn in het optimaliseren van de ervaren kwaliteit van leven van ieder mens. Onze kernwaarden zijn nabij, nieuwsgierig, geborgen en bewust. Utrecht West kent drie verpleeghuizen en flink aantal wijkteams in het westelijk deel van de provincie Utrecht. Wij onderscheiden ons van anderen doordat wij een echt leerbedrijf zijn. Wij streven naar excellent vakmanschap en dit vraagt van ons dat we nieuwsgierig zijn en ondernemend zijn.Je werkt voornamelijk in De Ronde Venen en omgeving.

Je bent onderdeel van een team van 7 casemanagers voor het hele district, met wie je samenwerkt en maandelijks werkoverleg hebt. En die een klankbord voor je zijn.

Dit kun je van ons verwachten


 • We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.

 • We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

 • Wij bieden je een functie aan voor 28 uur per week voor een jaar met uitzicht op vast.

 • Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 50, minimaal € 2.631,63 en maximaal € 3.818,87 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).

 • Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).


Wat wij verwachten


 • Je bent in het bezit van het diploma Casemanagement dementie of je bent bereid deze opleiding bij Careyn te volgen.

 • Je bent een HBO Verpleegkundige met big-registratie, HBO-SPW of een vergelijkbaar HBO diploma.

 • Je hebt kennis en ervaring met zorg- en hulpverlening aan mensen met dementie en hun mantelzorgers.

 • Je kent de sociale kaart van deze regio. Initiatiefrijk, ondernemend en klantgericht zijn competenties die je vanzelfsprekend beheerst.

 • Naast je sociale vaardigheden (tact, inlevingsvermogen, oplettendheid) beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

 • Je werkt zelfstandig en methodisch. Je weet anderen te motiveren en kunt goed samenwerken. Je bent flexibel en in het bezit van een auto.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief waarom je graag als casemanager dementie aan de slag wil.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Albert Schuurmans, Casemanager Dementie, op nummer 06-12485202. Je kunt ook bellen met Yasmin Noordberg op nummer 06-20760766.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Werken als wijkverpleegkundige

Ja Ik solliciteer graag als Casemanager Dementie