Gespecialiseerd Verpleegkundige Oncologie - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Careyn is met ruim 7.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders in Nederland. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk. Als het nodig is staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van welzijn, wonen en zorg voor iedereen: jong en oud, gezond of kwetsbaar.

Wij zoeken een oncologie verpleegkundige voor 24 - 36 uur in de week.

Op zoek naar iets anders?
Je bent niet voor niets een HBO-V oncologie verpleegkundige geworden en ongetwijfeld iemand die de oncologische cliënt zo goed mogelijk wil ondersteunen in waarschijnlijk één van de meest onzekere periodes van zijn leven. Maar ontbreekt je regelmatig de tijd om die ondersteuning met de volle aandacht te geven? Dan is deze vacature voor gespecialiseerd verpleegkundige oncologie aan huis misschien iets voor jou.

Dit ga je doen:
Binnen deze rol heb je de tijd om écht aandacht voor de cliënt te hebben en samen met hem en zijn belangrijke naasten in gesprek te gaan. De impact die de ziekte op hen heeft op somatisch, psychisch, sociaal en existentieel vlak maak jij bespreekbaar in een voor hen vertrouwde omgeving. Van mens tot mens.
Door je nauwe betrokkenheid en proactieve houding kun je zorg op maat leveren aan de palliatieve cliënten waar jouw caseload voornamelijk uit bestaat. Hierbij komen jouw goede communicatieve vaardigheden goed tot hun recht en kun je putten uit de jaren ervaring die je inmiddels hebt opgedaan binnen het aandachtsveld Oncologie. Je weet van doorpakken en bent niet snel van je stuk te brengen. Oftewel, je biedt de stabiele factor die de cliënt nodig heeft en probeert zijn belangen zoveel mogelijk te behartigen.

Hoe ziet jouw werkdag er uit?
Jij hebt een deel van het werkgebied van Utrecht West onder je hoede. Op een typische werkdag rijd je met de auto naar je eigen cliënten voor een huisbezoek en heb je tussendoor waar nodig telefonisch contact met hen. Je hebt hierin een grote zelfstandige rol en vult je eigen agenda.
Maar, je werkt zeker niet alleen. Je houdt namelijk korte lijntjes met de betrokken disciplines, zoals huisartsen, wijkteams, verpleegkundig specialisten, oncologen, etc. Want samen werkt ‘t beter.
Ook heb je altijd een ervaren oncologie-team achter je staan, waar je op kunt terug vallen en vice versa. Samen met deze collega’s bouw je actief aan innovatieve plannen om de kwaliteit van zorg naar een hoger niveau te tillen, wat aansluit bij de snelle ontwikkelingen in zorg land. Dit doe je zowel binnen Careyn, als in de regionale- of landelijke netwerken waarin je deelneemt. Dat jij out of the box kunt denken, je mening uit, collega’s stimuleert en ondernemend bent, komt goed van pas. Tussen de bedrijven door wordt er regelmatig een beroep gedaan op jouw consulentenrol en geef je waar nodig scholing.

Dit bieden wij:
• Regelmatigheid in diensten. Je werkt op vaste dagen (deze stem je af met je team) en je deelt je eigen agenda in. Hoe leuk is dat?!;
• Je werkt niet tijdens avond-, nacht-, of weekenddiensten;
• Een salaris dat conform de cao VVT- FWG 50 is. Inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Een zelfstandige en uitdagende functie waarin je kunt bouwen;
• Een lerend en steunend team bij wie je altijd terecht kan;
• Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met daaropvolgend een contract voor onbepaalde tijd;
• Aangesloten bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Is deze baan iets voor jou? Wat fijn! Solliciteer dan nu via de sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Reageren kan tot en met 4 december. De eerste gesprekken zullen op 14 december 2021 plaatsvinden.
Als je toch eerst nog wat meer informatie wil over de vacature, neem dan contact op met Bea van Stappershoef (06-22604025, di t/m do) of Laura Schut-Eikenaar (06-13738136, ma, di, vr).

Werken als wijkverpleegkundige

Ja Ik solliciteer graag als Gespecialiseerd Verpleegkundige Oncologie - Utrecht Stad