HBO Praktijkopleider - 20 uur - Westland

Dit ga je doen

Ben jij HBO Verpleegkundige en toe aan een volgende stap? Houd jij ervan om anderen te zien groeien en ontwikkelen? Wil je graag van je onregelmatige diensten af? Word Praktijkopleider Zorg & Welzijn bij Careyn!
Momenteel bestaat ons team uit vier enthousiaste en gedreven Praktijkopleiders die medewerkers in opleiding en stagiairs begeleiden bij hun ontwikkeling. Eva, Ellen, Annelies en Neline zijn op zoek naar een toffe collega die er energie van krijgt om anderen te zien groeien! Ervaring als Praktijkopleider is niet vereist, minimaal een HBO opleiding Verpleegkunde wel. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die al ervaring heeft als werkbegeleider en/of als praktijkopleider.

Doel van de functie


Je ondersteunt de werkbegeleiders bij het beoordelen en begeleiden van de leerlingen/stagiaires. Hierbij kijken we of de leerlingen/stagiaires het juiste niveau kunnen behalen. Je werkt nauw samen met de werkbegeleiders. Je coacht de werkbegeleider in hun taak en bewaakt het leerklimaat.
Je hebt veel afwisseling in je werkzaamheden. Op de verschillende extramurale locaties in het Westland en Maassluis ondersteun je de teams op de locaties bij verdere professionalisering.
Je hebt op verschillende manieren contact met onderwijsinstellingen en opleidingsinstituten. Je staat op banenbeurzen en studiebeurzen. Je zoekt steeds naar manieren om potentiele nieuwe collega’s aan te trekken en de samenwerkingen met andere partijen te versterken. Je werkt nauw samen met de HR afdeling, zorgmanagers en de andere praktijkopleiders. Onderling verdelen jullie het werk.
Je werkt vooral in de omgeving van Maassluis en het Westland. De officiële standplaats is Vlaardingen, dus ook daar ben je soms aanwezig. Momenteel wordt er voornamelijk vanuit huis gewerkt.

Arbeidsvoorwaarden


• Enthousiaste collega’s die je met open armen ontvangen en je vooruit willen helpen
• Veel afwisseling en vrijheid in het plannen van je werk
• Uitdaging en ruimte voor eigen inbreng
• Salaris volgens functiegroep 50 van de CAO VVT
• Eindejaarsuitkering
• Vakantiegeld
• Je wordt opgenomen in Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
• Arbeidscontract voor een jaar met uitzicht op vast dienstverband

Functie-eisen


• Je hebt een afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde en BIG-registratie
• Je bent graag bezig met de ontwikkeling van anderen, Careyn en jezelf
• Je bent communicatief vaardig en kunt op een constructieve manier feedback geven
• Je kunt efficiënt plannen en kunt omgaan met vrijheid om zelf je werk in te delen
• Je beschikt over een auto

Over de organisatie


Careyn is met circa 7000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders van Nederland en is continue bezig met leren en ontwikkelen. Per jaar begeleiden we 500 zorgprofessionals bij vakgerichte opleidingen en bieden we 800 studenten een stageplaats. De cliënt staat bij ons voorop, dus we zijn altijd behulpzaam, vriendelijk en gastvrij en luisteren naar de wensen en waarden van de cliënt.
Careyn is onderverdeeld in vier districten. Ons district beslaat de regio Delft, Westland, Oostland / Nieuwe Waterweg Noord (DWO/NWN).

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je nog vragen over deze vacature of wil je nog meer informatie? Neem dan contact op met Eva van Oosten! Zij vertelt je graag alles over deze uitdagende functie. Zij is bereikbaar op 06-83643473 op woensdag, donderdag en vrijdag.
Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren? Stuur ons dan voor 7 december je CV en motivatiebrief. Je kunt dit doen door op de sollicitatiebutton te klikken of door te mailen naar recruitment.dwo-nwn@careyn.nl

Interne kandidaten hebben voorrang op deze functie. Vermeld als interne kandidaat je voorrangspositie.

Ja Ik solliciteer graag als HBO Praktijkopleider - 20 uur - Westland