HBO Verpleegkundige - Hospice Beukenrode - Naaldwijk

Dit ga je doen

In Naaldwijk staat Hospice Beukenrode. In ons hospice verblijven terminale patiënten met een levensverwachting van 3 maanden of minder. Ons klein team van zorgprofessionals bestaande uit 11 verpleegkundigen en 2 oproepverpleegkundigen. Samen proberen zij onze gasten en hun naasten een nog zo goed mogelijke bestaan te geven samen met een netwerk van vrijwilligers en andere disciplines. Overleg met huisartsen verloopt heel prettig. Als HBO Verpleegkundige bij het Hospice Beukenrode ben je in samenspraak met de coördinator, verpleegkundige en de gast verantwoordelijk voor de palliatieve en terminale verzorging van de gasten in het hospice. Je verricht verpleegtechnische handelingen en stelt de indicaties. Daarnaast begeleid je bewoners, familie en naasten en werk je samen met de vrijwilligers. Je bent in staat om de zorgbehoeften van de gasten te herkennen en je levert een belangrijke bijdrage aan het begeleiden en het evalueren van de zorg voor de terminaal zieken in hospice.

Voor het Hospice Beukenrode in Naaldwijk zijn wij op zoek naar een HBO Verpleegkundige voor minimaal 20 uur per week die alle diensten kan werken. Hier zullen ook nachtdiensten bij zijn.
De functie komt beschikbaar per 1 juli 2021.

Hier ga je werken

Of je nu in het kassengebied bent, of in een van de (oude) steden: hier boven de Nieuwe Waterweg, van Hoek van Holland tot Midden Delftland, Delft, Westland en Oostland toe houden we van aanpakken en hebben een vrolijke no-nonsens mentaliteit. Ruwe bolster, blanke pit, zeggen we. Kom je bij ons werken, dan hoef je niet verbaasd te zijn als je de dingen recht voor z’n raap te horen krijgt. En je merkt ook direct dat je gezien en gewaardeerd wordt. Je voelt dat je er echt toe doet. We hebben oprechte aandacht voor elkaars werkgeluk en dat krijgt ook in de organisatie vorm. Tijdens het overleg, in de regelmatige gesprekken met jou en tijdens de teamborrels. Ons gebied is groot en omvat 50 extramurale teams, vier wooncomplexen en drie hospices.

Bij ons geldt: wat jij belangrijk vindt, is belangrijk voor de organisatie, want met jou kunnen we veerkrachtig en betekenisvol verder groeien. Dus hoe meer jij je als een vis in het water voelt, hoe beter! Het vieren van successen staat bij ons op de kaart, net als gezond roosteren om vitaal te blijven. We maken ons sterk voor excellent vakmanschap en innovatie. Ben jij ook zo iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en actief deel wilt uitmaken van je team, dan moet je bij ons zijn. Zo bouwen we samen aan zorg waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? We zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken. Graag gaan we met je in gesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joke Schokker (Manager Zorg) via 06 - 13 92 80 88. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HBO Verpleegkundige - Hospice Beukenrode - Naaldwijk