HBO Verpleegkundige - De Ark - Wateringen

Dit ga je doen

Jij plant, coördineert en bewaakt de kwaliteit van de zorg en voert hierbij de regie. Je let
op het totale functioneren van cliënten en bent in staat doorslaggevende beslissingen te
nemen. Waar nodig ondersteun je het zorgteam op de afdeling bij verpleegtechnische
handelingen. Je coacht je collega’s, of neemt het proces over. Met je open houding maak
je je sterk voor een goede teamspirit. Je bent pro-actief en hebt veel
verantwoordelijkheidsgevoel. Mensen kunnen echt bij jou terecht. Je hebt je HBO diploma
Verpleegkunde en BIG registratie op zak, houdt ontwikkelingen in de gaten en
denkt soms aan een post HBO. Want jouw vak heeft jouw onverdeelde aandacht.

Deze functie staat open voor de Ark in Wateringen, je komt te werken op de afdeling Verblijf Licht. Je werkt hier met ouderen met somatische en/of lichte psychogeriatrische (PG) problematiek.

Hier ga je werken

“We vragen nu: wilt u ’s morgens of liever ’s avonds onder de douche?”

Aan de buitenkant is De Ark gewoon een zorgcomplex in het dorpje Wateringen, een hechte gemeenschap tegen de stad Den Haag aan. Hier kunnen mensen deels zelfstandig wonen in de 60 appartementen met waar nodig 24-uurs zorg en ondersteuning. In het andere deel wonen 38 dementerende ouderen op een kleinschalige manier. Zij hebben een eigen zit-slaapkamer en leven als een gezin met z’n 7-en of 8-en in de gezamenlijke huiskamer met een open woonkeuken.

Binnen in De Ark borrelt het. Een paar jaar geleden zou deze locatie inkrimpen, maar daar is geen sprake meer van: de Ark leeft en vernieuwt volop. Zo’n 150 vrijwilligers zorgen voor een geweldige sfeer en er zijn tal van activiteiten, tot en met een klaverjasmarathon. Van plezier maken blijf je langer gezond, het past helemaal in de kijk op gezondheid die de werkwijze van het zorgteam bepaalt.

In plaats van zich te richten op allerlei taken, kijkt het team wat iemand nodig heeft om plezier en voldoening in de dag te hebben. Zelf wordt het daar ook hechter van. Het is namelijk heel inspirerend om je eigen zorgkwaliteit te verbeteren. En zelfstandiger: het opnameproces ligt nu bij het team, er is ruimte voor eigen initiatief en je kunt veel zelf regelen en verbeteren. Je bent van harte welkom met je frisse ideeën en werkplezier! En wil je jezelf verder bekwamen, dan vind je bij De Ark volop ruimte en ondersteuning bij scholing.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je terecht bij Sacha Blom via 06- 82 75 92 38.

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatieknop!

Ja Ik solliciteer graag als HBO Verpleegkundige - De Ark - Wateringen