HBO Verpleegkundige CVA/NAH

Dit ga je doen

Voor de regio Voorne Putten, Rozenburg en Goeree-Overflakkee zijn wij op zoek naar een wijkverpleegkundige, die ons kan ondersteunen als NAH-/CVA nazorgverpleegkundige.
In deze functieben je verantwoordelijk voor o.a. huisbezoeken bij cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel en hun naasten, volgens het zorgpad CVA, opgesteld door de Rotterdam Stroke Service. Tijdens deze huisbezoeken besteed je aandacht aan alle verpleegkundige aandachtsgebieden die voortkomen uit het hersenletsel. Bij het inzetten van de evt. acties wordt er van je verwacht dat je samenwerkt met de wijkverpleegkundige teams en 1e lijns hulpverleners. Daarnaast worden er activiteiten (zoals casuïstiekbesprekingen en scholing) ontwikkeld op het gebied van CVA en NAH.

Wat wij verwachten


- Dat je meewerkt aan een zo optimaal mogelijke samenwerking, zowel binnen als buiten Careyn, met als doel; het stroomlijnen, verbeteren en borgen van kwaliteit van zorg rond deze patiëntengroep.
- Je bent minimaal in het bezit van een HBO diploma en bent BIG geregistreerd.
- Aanverwante opleiding op het gebied van NAH/CVA/Neurologie is een pré.
- Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
- Je bent een zelfstandig werkend verpleegkundige, maar ook een aanvulling op ons specialistisch team.
- Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Wat bieden wij?
• Een contract voor minimaal 24 uur
• Het is een zelfstandige, uitdagende functie.
• Het is afwisselend werk.
• Je kunt je werktijden aanpassen aan je omstandigheden, uiteraard binnen de contracturen.
• Er is een open, positieve sfeer.
• Er zijn vaste intervisiemomenten en daarbuiten is er ook de mogelijkheid om tussentijds casuïstiek te bespreken.

Arbeidsvoorwaarden


- In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
- Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
- Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
- Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 50 (€ 2.631,63 tot € 3.818,87 bruto per maand op basis van 36 uur). Bij aanvang krijg je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Hier ga je werken

Staat bij jou de mens centraal? Ben je ondernemend en enthousiast? En hou je van vernieuwing en toekomstgericht werken? Dan pas je uitstekend bij ons team op de Zuid-Hollandse eilanden. Wij gaan altijd uit van de mens en diens mogelijkheden. Gaat het om zorg dan kijken we naar wat mensen nog wél kunnen; we vragen wat zij belangrijk vinden en bieden daarbij ondersteuning. We willen zo bijdragen aan positieve gezondheid, eigen regie en kwaliteit van leven. Dat vinden we ook belangrijk voor onze medewerkers; we laten je doen waar jij goed in bent en helpen je om je verder te ontwikkelen.

Samen werkt 't beter! Careyn zet zich in voor de gezondheid en het welzijn van jong & oud, gezond & kwetsbaar. Met professionele medewerkers biedt Careyn ZHE zorg, hulp en ondersteuning. Als het nodig is, staan we klaar als betrokken partner met producten en diensten op het gebied van;  Verpleeghuiszorg, Thuiszorg, Wijkverpleegkundige zorg, Ergotherapie, Fysiotherapie, Logopedie, Ouderengeneeskunde et cetera. Verder zijn we gespecialiseerd in Gerontopsychiatrie (Torenhoeve), Geriatrische revalidatiezorg (GRZ, Vier Ambachten) en zorg voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenafwijking (NAH de Plantage).

Ons werkgebied is Voorne-Putten/Rozenburg, Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Een mooie, landelijke omgeving waar onze cliënten vaak al hun hele leven wonen. Tegelijkertijd ligt de stad nooit ver weg want binnen 30 minuten ben je in Rotterdam. 

Werken bij Careyn op de Zuid-Hollandse eilanden biedt jou de mogelijkheid om dichtbij huis te werken. Gezien Careyn één van de grootste zorgaanbieders is in deze regio. Met volop kansen om door te groeien of jezelf verder te ontwikkelen. Wat wil je nog meer?

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Barbara de Geus 0683166519, b.degeus@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HBO Verpleegkundige CVA/NAH