HBO Verpleegkundige Revalidatie - Maria Oord - Vinkeveen

Dit ga je doen

Als HBO verpleegkundige op de Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) afdeling in het verpleeghuis Maria-Oord in Vinkeveen stel je samen met het multidisciplinaire team en de cliënt het revalidatieplan op en help je dat mee uit te voeren. Je plant, coördineert en bewaakt de kwaliteit van de zorg en voert hierbij de regie. Als HBO verpleegkundige let je op het totale functioneren van de cliënten en ben je in staat doorslaggevende beslissingen te nemen. Waar nodig ondersteun je het zorgteam op de afdeling bij verpleegtechnische handelingen. Je coacht je collega’s, of neemt het proces over. Met je open houding maak je je sterk voor een goede teamspirit. Je bent pro-actief en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Mensen kunnen echt bij jou terecht. Als HBO verpleegkundige houdt je ontwikkelingen in de gaten. Want jouw vak heeft jouw onverdeelde aandacht.

De afdeling


Herstel en zelfstandigheid van de revalidant zijn belangrijk op de Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) afdeling in Maria-Oord. De GRZ afdeling biedt revalidatie aan geriatrische cliënten en werkt persoonsgericht. Een deel van de cliënten heeft cognitieve problemen waardoor zij behoefte hebben aan beschermde revalidatie.
Met geriatrische revalidatiezorg worden mensen geholpen om te werken aan hun herstel en daarmee aan hun zelfstandigheid. De focus van het multidisciplinaire onder leiding van een specialist ouderengeneeskunde en het team van paramedici, verzorgenden en verpleegkundigen ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de cliënt. Elk teamlid bereidt vanuit zijn expertise een goede overgang van de cliënt naar huis voor, waar deze verder kan werken aan zijn/haar herstel. Het revalidatieplan is niet alleen gericht op therapieën, maar ook gericht dagelijkse handelingen. Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Wat wij verwachten


• Je bent in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde en bent BIG-geregistreerd.
• Je hebt affiniteit met geriatrische cliënten met een cognitieve aandoening (dementie, delier of depressie).
• Je vindt het leuk om samen met multidisciplinair team te werken en doelen te bereiken.
• Je bent bereid alle diensten te draaien, maar we houden zoveel als mogelijk rekening met jouw voorkeuren.
• Je bent een teamspeler, communicatief sterk, proactief, flexibel en oplossingsgericht.
• Je beschikt over coachingsvaardigheden en hebt inzicht in groepsprocessen voor het professioneel begeleiden van zorgteams. Netwerken gaat jou natuurlijk af en je bent in staat om kansen te zien en te benutten.

Arbeidsvoorwaarden


• In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
• Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
• Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 50, minimaal € 2.554,98 tot maximaal € 3.707,64 bruto per maand op basis van 36 uur. Je kunt deze functie al vervullen vanaf 8 uur per week.
• Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon en je wordt opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
• Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

Hier ga je werken

‘Ik hoor bij Maria-Oord’

Nergens anders vind je zoveel specialismen op één plek als hier, midden in het dorp naast de kerk en vlakbij de supermarkt. Bewoners lopen naar buiten en het dorp komt gewoon binnen. Alles is op loopafstand en Maria-Oord heeft een kleinschalig karakter. Maar vergis je niet: hier vind je zeer specialistische zorg voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, Korsakov, Parkinson, dementie of andere neurologische ziekten en actieve psychiatrische ziekten pal naast de zorg voor gespecialiseerde geriatrische revalidatie, dagbesteding en kleinschalig wonen. Voor jou betekent dit dat je makkelijk kunt switchen tussen de disciplines en dat je de kans hebt met uiteenlopende mensen en problematiek te werken. Hoeft niet natuurlijk.

Goed om te weten: Maria-Oord heeft een eigen leer- en ontwikkelplek en elke medewerker krijgt volle ondersteuning hier gebruik van te maken. Risicovolle handelingen onder de knie krijgen kun je op Maria-Oord uitgebreid (samen) oefenen. Er zijn nauwe banden met het Amsterdam UMC en het Utrechtse St. Antonius Ziekenhuis. Je werkt vaak multidisciplinair en als je wilt, kun je je kennis bijspijkeren in vakgroepen. Er waait een frisse wind over Vinkeveen en je kunt hier waar maken wat je verlangt en belangrijk vindt. Daar zijn ze bij Maria-Oord namelijk ook al met plezier in gespecialieerd.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en brief met wensen voor als je bij ons komt werken.

Wil je eerst meer inhoudelijke informatie? Neem dan rechtstreeks contact op met Lie San Tan op nummer 06-82534787.

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als HBO Verpleegkundige Revalidatie - Maria Oord - Vinkeveen