HBO Verpleegkundige - Specialistisch team - Spijkenisse

Dit ga je doen

Als verpleegkundige in het specialistisch team bezoek je cliënten met uiteenlopende zorgvragen. Je komt te werken in een klein team, wat tot voor kort gekoppeld was aan een andere regio. De uitdaging is dus ook om het netwerk voor de Zuid Hollandse eilanden met de ziekenhuizen, huisartsen en thuiszorgteams op te bouwen. Ook wordt nauw samen gewerkt met leveranciers en industrie om bepaalde behandelingen te kunnen realiseren in de thuissituatie. Als verpleegkundige in het specialistisch team werk je zelfstandig maar er is veel contact met je collega’s. Naast cliëntgebonden werk, verricht je ook (coördinerende) werkzaamheden op kantoor. Als verpleegkundige met specialisatie (zoals Palliatief/ Oncologie/ IC/ SEH of dialyse aantekening) ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar en bereid om te werken in de regio Voorne Putten, standplaats Spijkenisse. Het kan ook voorkomen dat je clienten bezoekt op de Hoeksche Waard of Goeree Overflakkee, er is een auto ter beschikking voor het team.

De zorgvraag is divers, complex en bestaat onder andere uit:

 • inbrengen en verzorging van perifeer infuus;

 • intraveneus medicatietoediening, zoals antibiotica en cytostatica;

 • bloed- en/of trombocytentransfusie;

 • pijnbestrijding, subcutaan, intraveneus, intrathecaal;

 • toedienen van TPV;

 • zorg rondom centrale lijnen (Picc, Pac, Hickmann)

 • zorg rondom permanente thoraxdrain;
 • Peritonaal dialyse;
 • palliatieve sedatie;
 • het geven van advies en instructie aan professionals en mantelzorgers


 • De handelingen wisselen van cliënt tot cliënt, waardoor het werk elke dag anders is. Een uitdagende en afwisselende baan dus!

  Wat wij verwachten


  • Je bent in het bezit van minimaal HBO Verpleegkunde en BIG geregistreerd, aangevuld met een opleiding in een specialisme te denken aan oncologie of intensive care;

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige;

  • Je hebt kennis en kunde op het gebied van infusietherapieën;

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;

  • Je bent flexibel en bereid om alle diensten te werken (dag, avond, nacht en weekend).


  Arbeidsvoorwaarden


  - In ruil voor jouw inzet besteden wij veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor gezonde arbeidsomstandigheden.
  - Je gaat werken in een dynamische, ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.
  - Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.
  - Voor deze functie zit je in salarisschaal: FWG 55 (2.700,46 tot 4.286,78 o.b.v 36 uur) .
  - Bij aanvang krijgt je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband (bij gebleken geschiktheid).

  Hier ga je werken

  Steeds vaker is het mogelijk om thuis een behandeling te krijgen waarvoor men eerder in het ziekenhuis verbleef (Juiste Zorg op de Juiste Plek). Dat kan echter alleen als er iemand is die specialistische verpleegkundige zorg kan leveren. Bij Careyn is het specialistisch team in staat om in uiteenlopende, complexe situaties de zorg te leveren die nodig is. Het team werkt snel, vakkundig, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Vind je het een uitdaging om hoog complexe en afwisselende verpleegkundige zorg te bieden aan mensen in de thuissituatie? Dan zoeken we jou!

  Als verpleegkundige met specialisatie (zoals Palliatief/ Oncologie/ IC/ SEH/ Wondzorg of dialyse aantekening) ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar en bereid om te werken in de regio Voorne Putten, standplaats Spijkenisse. Het kan ook voorkomen dat je clienten bezoekt op de Hoeksche Waard of Goeree Overflakkee, er is een (pool)auto ter beschikking voor het team.

  Ontdek het werken bij Careyn

  Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

  Wat wij bieden

  Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

  Interesse?

  Herken je jezelf in de bovenstaande tekst? Solliciteerd direct via de onderstaande sollicitatiebutton. We zouden het leuk vinden als jij ons team komt versterken! Graag gaan we met je in gesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze Recruiter, Barbara de Geus 0683166519, b.degeus@careyn.nl.Samen kijken we naar de mogelijkheden!

  Interne kandidaten hebben voorrang bij gebleken geschiktheid.

  Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Ja Ik solliciteer graag als HBO Verpleegkundige - Specialistisch team - Spijkenisse