Indicerend Wijkverpleegkundige PGB - 20/36 uur - Zuid-Holland

Dit ga je doen

Als Indicerend Wijkverpleegkundige Persoonsgebonden Budget ben jij veel onderweg. Je gaat op pad en verricht jouw werkzaamheden bij de mensen thuis. Je voert gesprekken, onderzoekt de situatie en trekt hieruit de juiste conclusies. Jouw bevindingen werk je uit conform de OMAHA methodiek om zo tot een juist indicatieadvies te komen. Je krijgt als wijkverpleegkundige de vrijheid om hierin jouw eigen planning te maken. Het is dus belangrijk dat je het fijn vind om zelfstandig te werken. Daarnaast werk je ook samen met de andere wijkverpleegkundigen en collega’s. Je bent in het bezit van een HBO-V diploma en bent BIG geregistreerd. Je hebt kennis van de wet en regelgeving met betrekking tot het stellen van een PGB indicatie. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

Deze vacature staat open voor 20 per week, maar meer of minder uren zijn ook bespreekbaar. Het is belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer gezien de grote van je werkgebied. Uiteraard worden jouw gemaakte kilometers vergoed.

Je gaat werken in het district DWO/NWN (Delft, Westland, Oostland, Nieuwe-Waterweg-Noord) van Careyn. Het werkgebied beslaat het hele deel boven de Nieuwe Waterweg, van de kust Westland tot en met Delft en Schiedam.

Hier ga je werken

Of je nu in het kassengebied bent, of in een van de (oude) steden: hier boven de Nieuwe Waterweg, van Hoek van Holland tot Midden-Delfland, Delft, Westland en Oostland toe houden we van aanpakken en hebben een vrolijke no-nonsens mentaliteit. Ruwe bolster, blanke pit, zeggen we. Kom je bij ons werken, dan hoef je niet verbaasd te zijn als je de dingen recht voor z’n raap te horen krijgt. En je merkt ook direct dat je gezien en gewaardeerd wordt. Je voelt dat je er echt toe doet. We hebben oprechte aandacht voor elkaars werkgeluk en dat krijgt ook in de organisatie vorm. Tijdens het overleg, in de regelmatige gesprekken met jou en tijdens de teamborrels. Ons gebied is groot en omvat 50 extramurale teams, vier wooncomplexen en drie hospices.

Bij ons geldt: wat jij belangrijk vindt, is belangrijk voor de organisatie, want met jou kunnen we veerkrachtig en betekenisvol verder groeien. Dus hoe meer jij je als een vis in het water voelt, hoe beter! Het vieren van successen staat bij ons op de kaart, net als gezond roosteren om vitaal te blijven. We maken ons sterk voor excellent vakmanschap en innovatie. Ben jij ook zo iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en actief deel wilt uitmaken van je team, dan moet je bij ons zijn. Zo bouwen we samen aan zorg waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met
Ilse van Ballegooij - van Gerven via 06-12912093. Wil je direct solliciteren? Klik dan op onderstaande sollicitatiebutton. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Ja Ik solliciteer graag als Indicerend Wijkverpleegkundige PGB - 20/36 uur - Zuid-Holland