Kwaliteitsverpleegkundige 28 uur - Naaldwijk

Dit ga je doen

Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsverpleegkundige voor 28 uur per week.

Kwaliteitsverpleegkundige: dé kans om jouw carrière naar het tactische/strategische niveau te tillen, én als coach te werken met je collega’s en zelf minder aan het bed te staan.

Doel van de functie


Als kwaliteitsverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor (blijvend) bevorderen en realiseren van kwaliteit van zorg binnen Woerdblok te Naaldwijk, afdeling Verblijf Licht, een afdeling voor ouderen met Somatische problematiek en beginnende dementie. Zo kan er voldaan worden aan de kwaliteitseisen die cliënten, mantelzorgers, de organisatie, IGJ en de verzekeraars stellen. Integrale, cliëntgerichte zorg staat daarbij centraal; zorg die aansluit bij een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven van de cliënt.

Als reflectieve professional jaag je het continu verbeteren van kwaliteit van zorg en het
‘kwaliteitsdenken’ aan, door jezelf en je collega’s steeds de vraag te stellen hoe het nog beter kan. Je zorgt voor een optimaal leerklimaat op het gebied van kwaliteit van zorg en welzijn. Naar je collega’s toe vervul je een coördinerende en coachende rol. Je bent voor hen een vraagbaak door veel op de afdelingen aanwezig te zijn en je draagt je ervaring en kennis actief over. Dat doe je samen met een andere kwaliteitsverpleegkundige van Kleinschalig wonen Woerdblok en de collega’s in het werkgebied.

Door inhoudelijke expertise, eigenaarschap en autonomie weet je mensen te enthousiasmeren en mee te krijgen. Je bent professional op het gebied van kwaliteit vanuit cliëntperspectief en vertaalt de laatste stand van de wetenschap (Evidence Based Practice) naar de dagelijkse praktijk.

Als expert en gezondheidsbevorderaar begeleid je de implementatie, uitvoering en evaluatie van zorg binnen jouw locatie. Je zorgt ervoor dat procedures en processen actueel zijn en worden opgenomen in het dagelijks handelen van medewerkers. Je organiseert en stimuleert daarbij multidisciplinaire samenwerking en kennisoverdracht.

Jouw resultaat als kwaliteitsverpleegkundige


Jouw doel is een omgeving te creëren van continu verbeteren op het gebied van kwaliteit. Je zet de teams daarmee zoveel mogelijk in hun kracht. Dit doe je o.a. door actief verbeteringen door te voeren o.b.v. interne ontwikkelingen (bijvoorbeeld dossier, checks, MOZ meldingen) en externe ontwikkelingen (bijvoorbeeld innovaties in het vakgebied). Het resultaat van jouw handelen heeft o.a. invloed op de cliënttevredenheid, borging van kwaliteit van zorg, houding en gedrag in het team (b.v. eigenaarschap, oplossend vermogen en leerhouding).

Functie-eisen


Als kwaliteitsverpleegkundige breng je het volgende mee in deze rol:
- Je bent in het bezit van het diploma HBO Verpleegkunde met BIG-registratie;
- Je bent kwaliteitsgericht en bent goed in staat zelfstandig te handelen;
- Je beschikt over goede sociale vaardigheden die zich vertalen naar een open manier van communiceren;
- Je weet je kennis en vaardigheden helder over te brengen op het team op een coachende manier;
- Je hebt ervaring in de ouderenzorg;
- Je bent ondernemend, flexibel en creatief;
- Je hebt een goed reflecterend vermogen op je eigen handelen om zo ook je eigen kwaliteit continu te verbeteren;
- Je hebt affiniteit met intramurale zorg.

Arbeidsvoorwaarden


Jouw rol als kwaliteitsverpleegkundige nemen we serieus:
- Je wordt niet ingeroosterd in de zorg;
- Je krijgt een marktconform salaris (CAO VVT, FWG schaal 55);
- 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering;
- Een arbeidsvoorwaarden keuzepakket;
- Reiskostenvergoeding;
- Diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Petra van Dijk via 0621221476.

Ja Ik solliciteer graag als Kwaliteitsverpleegkundige 28 uur - Naaldwijk