Kwaliteitsverpleegkundige - 32/36 uur - Buitenhof - Utrecht Stad

Dit ga je doen

De ouderenzorg is volop in ontwikkeling, Careyn en alle collega’s die bij Careyn werken ontwikkelen mee. De functie van Kwaliteitsverpleegkundige is dé kans om jouw carrière (verder) te ontwikkelen naar het tactische/strategische niveau, én om als coach te werken met je collega’s.
Voor onze zorglocatie Buitenhof zijn wij voor onze leerafdeling op zoek naar een:

Kwaliteitsverpleegkundige 32 – 36 uur

Voor deze functie heb je natuurlijk een afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde, of een van de voorgangers van deze opleiding en enkele jaren ervaring. Ook ben je bekwaam: je ervaring is up-to-date.

Als expert en gezondheidsbevorderaar ben jij verantwoordelijk voor het realiseren en (blijvend) bevorderen van kwaliteit van zorg binnen de (deel)locatie waarvoor je werkt, zodat er voldaan wordt aan de kwaliteitseisen die cliënten, mantelzorgers, de organisatie, IGJ en de verzekeraars stellen. Integrale, cliëntgerichte zorg staat daarbij centraal; zorg die aansluit bij een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven van de cliënt. Het bieden van veilige zorg maakt hier onderdeel van uit (denk hierbij onder andere aan: hygiëne en infectiepreventie, medische behandeling, onvrijwillige zorg, medicatieverstrekking). Daarnaast houdt je bezig met het opzetten en verder vorm geven van de nieuwe leerafdeling binnen locatie Buitenhof die 1 februari 2021 gestart is.

We kiezen met elkaar voor goede zorg, Careyn biedt je genoeg gereedschap om dat te realiseren. Jouw uitdaging is om in deze woelige tijden onze medewerkers mee te nemen in de veranderingen. Je jaagt continu het verbeteren van kwaliteit van zorg en het ‘kwaliteitsdenken’ aan, door jezelf en je collega’s steeds de vraag te stellen hoe het nog beter kan. Je zorgt voor een optimaal leerklimaat op het gebied kwaliteit van zorg. Naar je collega’s toe vervul je een coördinerende en coachende rol. Je bent voor hen een vraagbaak en je draagt je ervaring en kennis actief over. Door inhoudelijke expertise, eigenaarschap en autonomie weet je mensen te enthousiasmeren en mee te krijgen.

Je bent professional op het gebied van kwaliteit vanuit cliëntperspectief en vertaalt de laatste stand van de wetenschap (Evidence Based Practice) naar de dagelijkse werkpraktijk. Je zorgt ervoor dat procedures en processen actueel zijn en worden opgenomen in het dagelijks handelen van medewerkers, zodat methodisch werken een tweede natuur wordt. Je organiseert en stimuleert daarbij multidisciplinaire samenwerking en kennisoverdracht.

De kwaliteitsverpleegkundige legt verantwoording af aan de regiomanager.

Wat neem je mee?
Jouw doel is een omgeving te creëren van continu verbeteren op het gebied van kwaliteit. Je zet de teams daarmee zoveel mogelijk in hun kracht op kwaliteitsgebied. Dit doe je o.a. door actief verbeteringen door te voeren o.b.v. interne ontwikkelingen (bijvoorbeeld klachten, MIC meldingen) en externe ontwikkelingen (bijvoorbeeld innovaties in het vakgebied). Het resultaat van jouw handelen heeft o.a. invloed op de cliënttevredenheid, borging van kwaliteit van zorg, houding en gedrag in het team (b.v. eigenaarschap, oplossend vermogen en leerhouding).

Je vind het een uitdaging om zelfstandig binnen een team te functioneren. Je bent een kei in prioriteren. Daarnaast heb je een goed analytisch vermogen en kun je dit vertalen naar verbeterpunten in samenwerking met de teams. Methodisch werken heeft voor jou geen geheimen. Communicatief ben je sterk; je kunt goed luisteren, maar ook respectvol feedback geven indien nodig. Op diverse niveau’s is de functie uitdagend en daarom is humor en relativeringszinnoodzakelijk.

Wat wij bieden:
We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie en bieden je een plek waar je wordt aangestoken door het enthousiasme dat er leeft. We zijn er trots op dat wij een organisatie zijn waar ontwikkeling centraal staat, en het is leuk dat anderen dat ook zien. Kies jouw ontwikkeling: binnen Careyn zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 55, minimaal €2.533,15 en maximaal €4.021,18 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur). Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Als we het samen zien zitten, bieden wij je eerst een contract voor bepaalde tijd (1 jaar) met de mogelijkheid om deze later om te zetten in onbepaalde tijd.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Een dagje meelopen is uiteraard mogelijk!

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Norbert van der Hoeven, manager zorg. 06-13615734 , n.vanderHoeven@careyn.nl.

Wil je direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton onderaan deze vacature en upload je cv en motivatiebrief.

Ja Ik solliciteer graag als Kwaliteitsverpleegkundige - 32/36 uur - Buitenhof - Utrecht Stad