Kwaliteitsverpleegkundige – Grootenhoek - Hellevoetsluis

Dit ga je doen

Als kwaliteitsverpleegkundige ga jij voor excellente zorg en dat zie je in alle facetten terug. Je stelt prioriteiten en bent voortdurend bezig met het verbeteren van de processen en het beleid op de werkvloer. Het gaat je om integrale, persoonsgerichte zorg die aansluit bij een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven van je cliënt. Je neemt je team hier enthousiast in mee en hebt er een handje van om de samenwerking open en veilig te houden. Voor je collega’s ben je coach en vraagbaak en je geeft je expertise op allerlei manieren door, bijvoorbeeld in de vorm van klinische lessen of bij het uitvoeren van risicovolle handelingen. Je houdt de ontwikkelingen in het veld in de gaten en neemt deel aan eigen leernetwerken en vakgroepen binnen de organisatie. Je hebt je HBO-diploma Verpleegkunde en BIG-registratie op zak en hebt zin je talenten verder te ontwikkelen.
Taken en verantwoordelijkheden:
- Waarborgen van kwaliteit van zorg
- Coachen van collega’s
- Continu verbeteren
- Samenwerken
Jouw doel als kwaliteitsverpleegkundige is een omgeving te creëren van continu verbeteren op het gebied van kwaliteit. Je zet de teams daarmee zoveel mogelijk in hun kracht. Dit doe je o.a. door actief verbeteringen door te voeren o.b.v. interne ontwikkelingen (bijvoorbeeld klachten, MIC meldingen) en externe ontwikkelingen (bijvoorbeeld innovaties in het vakgebied). Het resultaat van jouw handelen heeft o.a. invloed op de cliënttevredenheid, borging van kwaliteit van zorg, houding en gedrag in het team.

Wat verwachten wij


• Een afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde of een van de voorgangers van deze opleiding en enkele jaren ervaring. Ook ben je bekwaam: je ervaring is up-to-date.
• Je vindt het een uitdaging om zelfstandig binnen een team te functioneren en je bent een kei in prioriteren.
• Je hebt een goed analytisch vermogen en kun je dit vertalen naar verbeterpunten in samenwerking met de medewerkers van de teams. Methodisch werken heeft voor jou geen geheimen. • Communicatief ben je sterk: je kunt goed luisteren, maar ook respectvol feedback geven.
• Op diverse niveau’s is de functie uitdagend en daarom is humor en relativeringszin noodzakelijk.

Kom jij ons Careyn team versterken voor minimaal 24 uur in Hellevoetsluis? Je bent van harte welkom!

Wat wij bieden


• Je wordt afhankelijk van je werkervaring ingeschaald in functiegroep 55, minimaal € 2.533,15 en maximaal € 4.021,18 van de CAO VVT bij een fulltime dienstverband (36 uur).
• Bij deze CAO hoort ook een eindejaaruitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
• Als we het samen zien zitten, bieden wij je eerst een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid om deze later om te zetten in onbepaalde tijd.
• We nemen je graag mee in onze bijzondere organisatie waar je wordt aangestoken door het enthousiasme en de gedrevenheid die er heerst.
• We bieden je een plek waar je je verder kunt ontwikkelen en een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het werkplezier van onze medewerkers.

Hier ga je werken

‘We zijn saamhorig en spreken af wie van de teams wat gaat doen’

Aan de Achterweg, rustig tussen polder Nieuw-Hellevoet en Hellevoetsluis, ligt Grootenhoek, een fijn verpleeghuis met 5 afdelingen voor zo’n 16 mensen. Twee afdelingen zijn voor bewoners met een lichamelijke beperking of handicap, op de andere 3 wonen mensen met dementie. 

Waar vroeger karren met eten door de gangen rammelden, wordt nu vers gekookt op de afdelingen en samen gegeten in de huiskamers. Veel leuker! Je werkt met z’n tweeën op een afdeling, maar maakt onderdeel uit van een team van zo’n 14-15 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. De zorgteams bouwen niet alleen op elkaar, ze bouwen ook samen aan Grootenhoek. Zo starten ze een leerafdeling en leerbijeenkomsten waar kennis en kunde gedeeld kunnen worden.

Binnenshuis zijn de arts, de fysiotherapeut, logopedist en de psycholoog aanwezig. Wekelijks zijn er vele activiteiten die bewoners druk bezoeken. En jaarlijks is de grote jaarmarkt. De opbrengsten hiervan komen ten goede aan de bewoners. Buiten de muren van Grootenhoek is de betrokkenheid met het huis geweldig. Een vriendenstichting helpt mee om de sfeer op allerlei manieren prettiger en comfortabeler te maken. Zo is er nu een Alzheimertuin waar mensen niet in kunnen verdwalen en waar bewoners zelf lekker kunnen tuinieren. En is er een dierenweide met kippen, geiten, duiven en konijnen die graag aandacht en een aai over de bol willen. Gezellig!

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter, Barbara de Geus 06-83166519, b.degeus@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Ja Ik solliciteer graag als Kwaliteitsverpleegkundige – Grootenhoek - Hellevoetsluis