Leerling HBO Verpleegkundige - Hoeksche Waard

Dit ga je doen

Hallo MBO Verpleegkundige! Toe aan de volgende stap? Combineer werken en leren en ontwikkel jezelf tot een volwaardige HBO Verpleegkundige in de wijk.
Ouderenzorg is de toekomst!
Ouderenzorg staat in de schijnwerpers. Dat maakt de uitdaging groot. Er verandert veel in de ouderenzorg en er moet ook nog veel veranderen. Als MBO verpleegkundige ben jij de steun en toeverlaat voor je bewoners of cliënten. En je hebt nu de ambitie om als HBO verrpleegkundige de rots in de branding in je team te worden.

Als HBO verpleegkundige heb je een sociale houding en kan je daardoor goed omgaan met mensen en je in hen verplaatsen. Ook is het nodig om zelfstandig beslissingen en initiatieven te nemen. Doordat je proactief en recht door zee bent is dat voor jou geen probleem. Met jouw geduld en doorzettingsvermogen ga je vooruit en laat je je niet uit het veld slaan. Je bent enorm betrokken bij je cliënten en bent in staat samen hun persoonlijke doelen te behalen.

Wat verwachten wij van jou?
Je komt in aanmerking voor dit traject als je in het bezit bent van een diploma MBO Verpleegkundige en BIG geregistreerd of als je een voltijd HBO student bent (derde of vierde jaars) en een overstap wil maken naar duaal (leren/werken). Daarnaast ben je minimaal 24 uur (verplicht vanuit de opleiding) per week beschikbaar om praktijkervaring op te doen.

Voor deze vacature is er een selectieprocedure. Om aangenomen te worden op de opleidingsplaats moet je een instaptoets doorlopen. Als dit lukt is het zeer waarschijnlijk dat je de opleiding zal halen!

Wat bieden wij?
Na het succesvol doorlopen van de selectieprocedure stroom je in op een HBO opleidingsplaats. Tijdens je opleiding krijg je intensieve begeleiding van een gediplomeerde collega en een praktijkopleider.

Wat moet je nog meer weten?
• Je start de opleiding in september, maar komt natuurlijk meteen in dienst
• Careyn betaalt het lesgeld en studiemateriaal!
• Reiskosten voor de opleiding kun je declareren
• Je hebt studieverlof voor de helft van de lestijd met een maximum van 6 uur per week (afhankelijk van de grootte van je dienstverband)
• We kijken samen met jou welke manier van studeren in je leven past
• Na het behalen van je diploma een salaris passende bij de functie HBO Verpleegkundige: FWG 50 (o.b.v. cao VVT)
• Er is een terugbetalingsregeling van toepassing, bijvoorbeeld als je stopt met de opleiding en je nog geen diploma hebt.

Hier ga je werken

‘In de Hoekse Waard ben ben jij belangrijk. Je wordt gezien en gehoord zodat je je kwaliteiten goed kan inzetten’

Houd je van innovatie en verbetering, dan moet je in de Hoekse Waard zijn. In deze mooie groene omgeving kom je terecht tussen nieuwsgierige professionals die het leuk vinden om op allerlei manieren de zorgverlening in de wijk te verbeteren. De 11 wijkteams lopen echt voor de troepen uit met hun innovatieve aanpak.

Zo proberen zij de slimme medicijndispenser uit, zijn bezig met een teamtelefoon app en onderzoeken zij hoe een robothond kan helpen bij moeilijke gesprekken. Zij ontwikkelden een leernetwerk waarin een vaste plek is voor intervisie en gastlessen voor stagiaires, leerlingen en organisaties. Ook organiseren zij 2x per jaar symposia om deskundigheid te bevorderen en het gezellig met elkaar te hebben.

Voor jou persoonlijk is de Hoekse Waard dé plek om je te ontwikkelen. Je werkt weliswaar zelfstandig en baseert je op je eigen expertise en kennis, maar je team (circa 15 helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen) daagt je uit om samen mee te denken en kritisch te blijven op jullie werk. De sfeer is niet gericht op prestatie en productiviteit, maar op hoe jij als mens het beste uit jezelf kunt halen. Zodat je de cliënt kunt helpen in een volwaardig bestaan. De zorg bestaat tenslotte uit zoveel meer dan alleen wassen, kleden en steunkousen!

Ontdek het werken bij Careyn

Wil je meer weten? Bekijk de video's en artikelen over onze organisatie, de doorgroeimogelijkheden, het werken bij Careyn en nog veel meer op onze blogpagina en schrijf je in om de nieuwste artikelen en video's te ontvangen.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Klik dan op sollicitatiebutton onderaan deze vacature. Careyn nodigt jou graag uit om in gesprek te gaan over de invulling van deze vacature. Wil je een dag meelopen? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Meer informatie? Neem contact op met onze recruiter,Jeanette Schouten 06 23121283, je.schouten@careyn.nl. Samen kijken we naar de mogelijkheden!

Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Ja Ik solliciteer graag als Leerling HBO Verpleegkundige - Hoeksche Waard