HBO meewerkend werkbegeleider leerafdeling - Buitenhof - Utrecht Stad

Dit ga je doen

Maak jij van onze locaties een thuis? Wij zoeken een nieuwe collega die zich thuis voelt binnen een organisatie waarin ontwikkeling de boventoon voert, waar goede zorg en plezier in het werk deel uitmaken van de visie en waar een echte uitdaging en perspectief wacht!

Careyn Utrecht Stad is met ruim 1.000 medewerkers één van de grootste zorgaanbieders van de stad Utrecht. Bij Careyn werken enthousiaste professionals en daar zijn wij trots op! Al onze medewerkers draaien mee in een toegewijd team met een gemeenschappelijk doel: samen werken èn samenwerken aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten. Wij staan voor vitaliteit, verbinding, levendigheid en goede zorg in elke wijk, buurt of woongemeenschap. Wij stimuleren zelfredzaamheid en eigen regie zo veel mogelijk.

Functieomschrijving
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en krachtige Verpleegkundige HBO-V onze leerlingen mee kan nemen in de steeds complexer wordende zorg. Als onderdeel van je rol als meewerkend werkbegeleider begeleid je leerlingen MBO niveau 3 en/of 4. Een goede werkbegeleider speelt in op de leerstijl, bekwaamheid, taakbereidheid en beginsituatie van de leerling en creëert een veilige leeromgeving, waar de student alle ruimte heeft om zich te ontwikkelen.

Daarnaast lever je samen met je team complexe zorg in een intramurale setting. Daarbij houd je natuurlijk rekening met de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoners. Je werkt in een multidisciplinaire setting om de zorg rondom de cliënten zo optimaal mogelijk te organiseren. De zelfredzaamheid van de bewoner wordt hierbij zoveel mogelijk gestimuleerd.

Wat neem je mee?
• Je beschikt over het diploma Verpleegkunde HBO-V en bent bekwaam in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen;
• Daarnaast ben je als MBO Verpleegkundige BIG-geregistreerd;
• Je hebt een opleiding tot werkbegeleider gevolgd of bent bereid deze te volgen;
• Je beschikt over een goed zelfstandig oplossend vermogen, bent communicatief vaardig en flexibel;
• Je bent in staat om cliënt- en teamgericht te werken;
• Je bent in staat om het team te ondersteunen en te begeleiden bij het verlenen van complexe zorg;
• Je bent in staat om de kar te trekken en de zorg naar een hoger niveau te tillen (bijvoorbeeld d.m.v. kennisdeling);
• Je staat stevig in je schoenen en durft collega’s aan te spreken en feedback te geven;
• Je bent in staat om je collega’s te enthousiasmeren en te stimuleren bij veranderingen;
• Ervaring in complexe zorg en gedragsproblematiek zijn een pré.

Wat wij bieden:
Een boeiende en zeer uitdagende functie waarin je een spilfunctie vervult voor klanten met bijzondere zorgbehoeften en daarnaast leerlingen helpt bij hun ontwikkeling.
Careyn is één van de grootste zorgaanbieders in Nederland en heeft een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan diverse ontwikkel-, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een reiskostenvergoeding. Het salaris is volgens cao VVT, schaal FWG 50. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je krijgt een vast dienstverband.

Hier ga je werken

Tuindorp Oost is een complex van appartementen. De appartementen zijn ruim met een wijds uitzicht op de Dom en de groene rand van Utrecht. Alle appartementen hebben een aparte slaapkamer, eigen sanitair en een keuken.

Ook in Tuindorp Oost zijn de veranderingen van de laatste jaren in de zorg merkbaar. Maar ondanks de landelijke veranderingen zijn wij trots over de wijze waarop wij met de ‘schouders eronder’ mentaliteit aan de slag gaan. Samen met elkaar rooien we het en werken we naast elkaar en met elkaar om optimale zorg voor de bewoners te bieden. Tuindorp Oost is een thuis voor onze bewoners.

Careyn is volop bezig met nieuwbouw voor locatie Tuindorp Oost. Wij werken hier met plezier naartoe om een zo mooi mogelijke nieuwe locatie met maar liefst zeven etages op te zetten voor onze bewoners én medewerkers. De nieuwe locatie zal naar verwachting juli 2020 haar deuren openen. Careyn zal voor al haar 69 bewoners een thuis creëren en deze nieuwe locatie draagt bij aan warme, persoonlijke en kleinschalige zorg. Binnen Careyn werken wij vanuit onze kernwaarden.
1. Nabij
2. Nieuwsgierig
3. Geborgen
4. Bewust

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Interesse?

Interesse?


Een dagje meelopen kan altijd!

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan snel via onderstaand button.
Mocht je meer informatie over deze vacature willen, neem dan contact op met Hein van Gorp per mail: h.vangorp@careyn.nl. Of met Norbert van der Hoeven, manager zorg per mail n.vanderhoeven@careyn.nl

N.B. Om de veiligheid van onze cliënten en medewerkers te waarborgen is voor alle medewerkers die bij Careyn in dienst komen een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist
.

Ja Ik solliciteer graag als HBO meewerkend werkbegeleider leerafdeling - Buitenhof - Utrecht Stad