Opleidingsplaats HBO Verpleegkundige duaal (start 3e leerjaar) ZHE

Dit ga je doen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste 2e jaars hbo verpleegkunde studenten van de Hogeschool Rotterdam die hun propedeuse hebben gehaald. Ben jij zo’n student, en wil je de geleerde stof écht in de praktijk gaan brengen? En lijkt het jou leuk om je steentje bij te dragen aan meer jongeren in de ouderenzorg en zorg thuis? Dan is de overstap naar hbo verpleegkunde duaal bij Careyn echt iets voor jou!

Zorg thuis en de Ouderenzorg staan voortdurend in de schijnwerpers. Er verandert veel en er moet ook nog veel veranderen. Dat maakt de uitdaging groot. Als leerling Verpleegkundige hbo kun je daaraan meewerken. Klinkt interessant toch?

Het duale opleidingstraject bij Careyn
De duale opleiding start in september 2022 en duurt nog twee jaar. De eerste maand werk je boven formatief, want we vinden het belangrijk dat je goedt landt binnen je team. Leren en werken is tenslotte heel anders dan stage lopen.
We hebben een afwisselend traject ontwikkeld waarbij je ervaring gaat opdoen binnen drie verschillende onderdelen van Careyn Zuid-Hollandse Eilanden:
 de geriatrische revalidatie,
 de gerontopsychiatrie en
 de extramurale zorg.
'
De Zuid Hollandse Eilanden zijn onder andere, Gemeente Nissewaard, zoals Spijkenisse, Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, maar ook Hoeksche Waard, Goeree Overvlakkee en Rozenburg.

Vanzelfsprekend wordt je begeleid door een hbo werkbegeleider en praktijkopleider. Daarnaast worden er ontwikkelbijeenkomsten georganiseerd waarin het leren met en van elkaar centraal staat. Op deze manier word je volgens ons een competente hbo verpleegkunde met een brede expertise in de ouderenzorg en Zorg Thuis.
Wil je meer weten over het duale opleidingstraject, klik dan hier.

Wat vragen wij?
 Je bent student hbo-V aan de Hogeschool Rotterdam;
 Je zit momenteel in je 2de leerjaar en verwacht in september door te gaan naar het 3de leerjaar;
 Je bent in het bezit van je Propedeuse of behaalt deze uiterlijk in februari 2022;
 Je bent communicatief sterk;
 Je beschikt over eigen vervoer;
 Tot slot vragen we om jouw VOG.

Wat bieden wij?
 Careyn betaalt collegegeld en boeken voor het 3e en 4e leerjaar;
 Reiskosten voor de opleiding kun je declareren vanaf het moment dat je in dienst treedt bij Careyn;
 Je krijgt een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding en tijdens de opleiding ontvang je een leerling salaris conform cao VVT;
 De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen (wijkverpleegkundige, kwaliteitsverpleegkundige, verpleegkundig specialist)

Meer informatie en solliciteren
Heb je nog vragen over de vacature? Neem contact op met Chantal Noordijk, praktijkopleider via telefoonnummer: 06-12588628 of Ingrid van Ellen, praktijkopleider via telefoonnummer: 06-83110628.
Meer informatie over werken bij Careyn vind je hier. Via deze site kan je ook bij deze vacature komen zodat je jouw enthousiasme bij ons kenbaar kan maken.

Je kunt solliciteren tot en met maandag 28 februari 2022. Het selectiegesprek staat onder voorbehoud van de coronamaatregelen gepland in week 10 en 11 van 2022.

Hier ga je werken

Zoek je een gezellige en innoverende werkplek? Dan ben je in Hart van Zuidland aan het juiste adres. Aandacht voor wonen en welzijn, zijn hier even belangrijk als aandacht voor goede zorg. Je gaat samen met bewoners op zoek naar individuele wensen en behoeften. Je ondersteunt en organiseert de dingen die bijdragen aan het welbevinden van de bewoner.

Hart van Zuidland bestaat uit 4 woongroepen, verdeeld over twee etages. Er is plaats voor 21 ouderen met complexe zorgvraag op psychogeriatrisch gebied en 7 plaatsen voor ouderen met complexe lichamelijke zorgvraag. De appartementen zijn modern en ruim. Tevens beschikt iedere woongroep over een eigen gemeenschappelijke woonkamer met keuken.

De zorgteams bouwen met elkaar en samen met andere disciplines en een grote groep fantastische vrijwilligers aan een geweldige woon- en werkplek.
Wil je jezelf specialiseren of verder ontwikkelen? Dan vind je hier alle support.

Kom je werken in het Hart van Zuidland, dan kies je voor innovatie, creativiteit en gezelligheid.

Wat wij bieden

Bij Careyn voldoen alle contracten aan de arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, maar we bieden meer. Voor meer informatie: bekijk de pagina 'Arbeidsvoorwaarden’.

Ja Ik solliciteer graag als Opleidingsplaats HBO Verpleegkundige duaal (start 3e leerjaar) ZHE